1.000 gæster vil dyrke koreansk kampkunst på Hvidovre stadion

1.000 gæster vil dyrke koreansk kampkunst på Hvidovre stadion

International Shinson Hapkido - en sommerlejr med asiatisk naturhelbredelseskunst - i perioden den 21. til 28. juli

I perioden fra den 21. til 28. juli afholder Shinson Hapkido Hvidovre, i samarbejde med Shinson Hapkido Danmark, en stor international sommerlejr for Shinson Hapkido udøvere fra hele verden. Det forventes at ca. 1.000 gæster fra flere forskellige lande vil komme til Hvidovre for at deltage i lejren.

Lejren afholdes på og i området omkring Hvidovre stadion og Dansborghallen. Lejren åbnes officielt lørdag den 22. juli kl. 9.00 med taler af Borgmester Helle Adelborg og den koreanske Stormester Ko. Myong.

Det forventes at ca. 100 gæster fra bl.a. Tyskland, Schweiz, Østrig og Belgien vil komme til Hvidovre for at deltage i lejren.

Kampkunst og naturhelbredelse

- Shinson Hapkido er en alsidig selvforsvarsdisciplin med rødder i koreansk kampkunst og traditionel asiatisk naturhelbredelseskunst. Gennem sammensmeltning af østlig og vestlig viden og kultur, er Shinson Hapkido videreudviklet til “Bevægelse for livet”, og er i dag en tidssvarende helhedstræning for mennesker i alle aldre, fortæller Lars Forsting, der er kasserer i Shinson Hapkido Hvidovre. - Lejren er en teltlejr, hvor gæsterne træner Shinson Hapkido og samtidigt dyrker det sociale fællesskab. De mange gæster overnatter og træner på Hvidovre stadions baner, medens Dansborghallen danner rammen om det sociale samvær.

Alle Hvidovreborgere er velkomne til at kigge forbi Hvidovre stadion, enten for at kigge på eller selv at prøve kræfter med Shinson Hapkido. Der trænes dagligt på bane 1 fra kl. 9.30 til 11.30. Hvis man har lyst til gratis at prøve Shinson

Hapkido, skal man bare henvende sig i forhallen på Hvidovre stadion, Sollentuna Alle 3 kl. 9:15.

Torsdag den 27. juli kl. 19 afholdes en stor opvisning i Valby-Hallen. Her vil mere end 100 Shinson Hapkido udøvere opføre et to timers action- og humørfyldt show. Overskuddet går til velgørende formål i Hvidovre samt “Casa Verde”, der er et børnehjem for gadebørn i Peru. Billetter kan købes gennem DGI Kampidræt eller ved henvendelse i Dansborghallen kl. 10-17 i perioden 22. til 26. juli.

mads-

Shinson Hapkido er videreudviklet til “Bevægelse for livet”, og er i dag en tidssvarende helhedstræning for mennesker i alle aldre.

Shinson Hapkido er videreudviklet til “Bevægelse for livet”, og er i dag en tidssvarende helhedstræning for mennesker i alle aldre.

menu
menu