6. årgang holder marked for en god sag

6. årgang holder marked for en god sag

Marked med mad, drikke, håndværk, gak og gøgl i Dansborgskolens skolegård på torsdag - overskud går til et børnehus i Indien

På torsdag den 18. maj inviterer 6. årgang til MARKED på Dansborgskolen fra kl. 17-19 i skolegården.

- Vi vil gerne se alle familiemedlemmer, venner, og andre der gerne vil støtte en god sag, lyder det fra skolens 6. årgang.

- Den gode sag vi støtter, er et børnehus i Indien for børn, der ingen forældre har, og derfor ikke har nogen mulighed for at komme væk fra livet i slummen. Ved at etablere en tryg base og give mulighed for uddannelse kan disse børn få en fremtid.

Organisationen, som laver hjælpearbejdet findes på aschoolforlife.com. Den kaldes også “reachoutindia”.

Dansborgskolens Mellemtrins indsamling sidste år, gjorde det muligt at drive børnehuset i halvdelen af år 2016.

Eleverne på Dansborgskolen har haft direkte kontakt med de indiske børn i børnehuset via Skype, hvor de har danset Bollywood-dans for hinanden, sunget for hinanden og stillet direkte spørgsmål frem og tilbage mellem Hvidovrebørn og de indiske børn. Dansborgskolen mellemtrin kalder det “DetGørGodtAtGøreGodt” eller “DGGAGG” - vi arbejder for de indiske børn - og mærker den gode mavefornemmelse ved at hjælpe andre.

- Vi glæder os til at se jer til vores marked, hvor vi sælger mad, drikke, håndværk, gak og gøgl, lyder opfordringen fra 6. årgang.

menu
menu