65 ÅR

65 ÅR

Ole Adrian Sørensen, journalist, og tidligere ansat på Hvidovre Avis, runder de 65 år i morgen torsdag den 25. november.

Han har altid villet være journalist, men er dog først uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium, og var lærer på Avedøre Skole fra 1980 til 1987, inden han startede på sin journalistiske løbebane på Hvidovre Avis i fire år.

Siden har han været ”skrivende” indenfor vidt forskellige landsorganisationer og foreninger. I to år var han redaktør for erhvervsfiskernes ugeavis ”Dansk Fiskeri Tidende” og senere ansvarshavende chefredaktør i Dansk Fiskeri Forening. I årene 1991 til 1995 var han pressechef i Dansk Epilepsi Forening, for derefter at ”gå i hundene” som chefredaktør for Dansk Kennel Klubs magasin ”Hunden” i syv år. Derefter var han i fem år informationschef og redaktør for Grænseforeningen.

I 2006 vendte han så tilbage til den lokale avis, hvor han sluttede i 2018..

Ole Adrian Sørensen koketterer med at han er ”rigtig århusianer”, hvad man bestemt ikke kan høre på sproget. Men han flyttede også til Hvidovre som 2-årig, hvor familien fik lejlighed i Bredalsparken. Han har altid været meget sportsinteresseret. I drengeårene var det først fodbold i HIF, og derefter badminton i HBC.

menu
menu