80 år - og stadig fuld fart på...

80 år - og stadig fuld fart på...

En meget aktiv medborger, fysioterapeut Kirsten Christiansen, der har haft sit virke i Hvidovre siden 1967, fylder 80 år på torsdag den 16. november.

Kirsten Christiansen startede for godt 50 år siden med at arrangere rygtræning i Hvidovre Sygekasses Fysiurgiske Klinik på Høvedstensvej. I 1974 etablerede hun sig som praktiserende i Lægecentret Friheden på Idrætsvej, hvor hun i samarbejde med speciallæge Mogens Gøtze udviklede smertebehandling med TNS (el-stimulation) og senere med Laser-teknik.

For at få bedre plads til holdtræning flyttede Kirsten Christiansen i 1995 sin klinik til højhuset i Friheden. Det blev til Hvidovre Fysioterapi og Rygskole, som i dag videreføres af fysioterapeut Helle Pejdersen.

Efter klinikoverdragelsen tog Kirsten Christiansen en pause på 3 år, hvorefter hun genoptog undervisning i rygtræning og genoptræning under Frit Oplysningsforbund i Hvidovre. Disse aktiviteter passer hun fortsat i FORA- regi i Hvidovre Stationscenter.

Kirsten Christiansen har altså stadig fuld fart på, og hendes nyeste initiativ er oprettelsen af et hold: “Syng dig til bedre lunger”. Det er specielt rettet mod lungesyge og åndedrætsbesværede og foregår ligeledes i FORA-regi.

menu
menu