88-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem

Mandag kl. 15.05 blev en 88-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Strandmarksvej. En ukendt gerningsmand ringede på hendes dør og gav sig ud for at komme fra ejendommens varmekontor med henblik på at aflæse varmemåleren. Efter manden var gået, opdagede kvinden, at hendes pung var blevet stjålet. Gerningsmanden beskrives som: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 25-30 år, spinkel af bygning og havde sort hår. Han var iført en mørkeblå dunjakke med et grønt logo på venstre bryst samt mørke bukser og en kasket.

Vær skeptisk

Vestegnens Politi opfordrer i den forbindelse til, at man er skeptisk overfor fremmede, der ringer på døren og hævder, at de har et ærinde i ens hjem.

- Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden. Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort. Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme, lyder det fra politiet.

Oplever man tricktyveri eller forsøg på skal man ringe hurtigt til politiet. Nummeret er 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

menu
menu