Aabech fik en flot debut på farmands gamle hjemmebane

Aabech fik en flot
debut på farmands
gamle hjemmebane

Hvidovre slog det stærkt satsende Fremad Amager med 1-0, efter flot indsats af både de unge og de nytilkomne rutinerede spillere

FODBOLD: Sommerens første testmatch kunne godt give indikationer i retning af at Hvidovres divisionshold ikke længere er et “taberhold”.

Der var i hvert fald ikke spor af den yderst blodfattige attitude fra sidste sæsons afslutning, da HIF’erne i lørdags mødte et stærkt 1. divisionshold fra Fremad Amager på Hvidovre stadion. Kampen var meget jævnbyrdig, med et overtag til gæsterne i 1. halvleg, og en overraskende dominans til HIF i den sidste halvdel af 2. halvleg. Det førte til mange chancer, gode afslutninger, bl.a. et skud på stolpen, og sluttelig - 5. minutter før tid - et flot mål af nytilkomne Kim Aabech, der altså kunne fejre sin første optræden på farmands gamle hjemmebane på bedste vis.

God indstilling

Der var ellers nogen nervøsitet hos HIF’s nye cheftræner Per Frandsen inden kampen: - Fremad Amager og John Faxe har købt stort ind med henblik til på oprykning, så vi kunne godt frygte ”en snitter”. Vi har også kun været på træningsbanen tre gange, og jeg skal først lære vore unge spilleres styrke at kende, og se hvordan vi kan sammenkoble tingene med de nytilkomne mere rutinerede folk. Men jeg må sige, at jeg er imponeret, både omkring spillet og ikke mindst indstillingen. Det lover godt, hvis vi kan fortsætte den linje...

Vist så, Frandsen har grund til at være tilfreds. Selv om Fremad Amager med hurtigt, målsøgende positionspil og gode kombinationer, opsatte HIF på hårdt arbejde i starten af kampen, svarede hjemmeholdet godt igen. Ud over et Fremad-hovedstød der ramte overliggeren, og senere et straffespark der blev kikset forbi, havde Amager-holdet ikke de store målchancer. Og HIF-målmændene Mikkel Hasling i 1. halvleg og Oliver Korch i 2. halvleg, havde faktisk ikke så mange redninger som gæsternes to keepere.

De dominerende skikkelser hos HIF var stopperparret Frederik Krabbe og Malte Kiilerich, samt ikke mindst den unge Jonas Visøfeldt, der tog over i 2. halvleg, og gjorde det flot. På den centrale midtbane viste nytilkomne Kasper Kristensen sig som en virkelig stor gevinst som katalysator, også da han overtog anførerbindet i 2. halvleg. Angrebsmæssigt arbejdede Aleksandar Lazarevic godt, selv om han brændte en kæmpechance alene med målmanden, Aabech dirigerede godt og havde mange flotte frispilninger og flere nærgående skudforsøg. På venstrekanten demonstrerede Louka Andressen igen sit store talent med en række flotte løb og driblinger.

Som altid i sådanne testkampe først på sæsonen, blev der skiftet en del ud, og det var ganske interessant at en række af de unge HIF-spillere gjorde det så lovende, bl.a. Frederik Antonsen på venstre back, og de mere angrebsbetonede Frederik Simson og Casper Löween Jensen.

Kamp torsdag aften

På torsdag skal HIF-mandskabet spille testmatch igen, dennegang mod ”Team Spillerforeningen” kl. 17.30 på Hvidovre stadion. Selv om modstanderne nok ikke er så sammenspillet, behøver det ikke at blive nogen nem opgave, fordi aktørerne på dette teamhold alle kæmper for klubkontrakter eller aftaler.

mads-

HIF-træner Per Frandsen var lidt nervøs ”for en snitter” med det nysammensatte hold, men fik en positiv overraskelse.

HIF-træner Per Frandsen var lidt nervøs ”for en snitter” med det nysammensatte hold, men fik en positiv overraskelse.

NY AABECH I HVIDOVRE! Kim Aabech i fuldendt balance, banker bolden i mål til 1-0 sejren.

NY AABECH I HVIDOVRE! Kim Aabech i fuldendt balance, banker bolden i mål til 1-0 sejren.

menu
menu