Aftale om motionscenter underskrevet

Aftale om motionscenter underskrevet

Efter syv måneders uafklarethed er der nu underskrevet en aftale mellem Hvidovre Atletik & Motion og Hvidovre Kommune om driften af den foreningsdrevne del af Hvidovre Motionscenter

Hvidovre Atletik & Motion besluttede på deres ekstraordinære generalforsamling tirsdag aften, at vedtage et oplæg til en driftaftale med Hvidovre Kommune samt oprettelse af en såkaldt Motionscenter-underafdeling.

Dermed er måneders turbulens og uafklarethed for motionisterne i Hvidovre Motionscenter i store træk afklaret.

- Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik & Motion har indgået en driftaftale på drift af Motionscenteret på Hvidovre Stadion, når Hvidovre Stadion er almindeligt åbent, fra kl. 14-22 på hverdage og 6-22 i weekender, lyder det fra Jakob Juul Rasmussen fra Hvidovre Atletik & Motion.

Ændringerne trådte, som også tidligere udmeldt af Hvidovre Kommune, i kraft fra den 1. juni, men Hvidovre Atletik & Motion understreger, at der trods aftalen trods alt er nogle praktiske udfordringer, der skal falde på plads.

- Der er stadig lidt praktiske problemer, som skal løses. Vi kan dog nu åbne for indmeldelse i Motionscenter-underafdelingen via Hvidovre Atletik & Motions hjemmeside, forklarer Jakob Juul Rasmussen for brugerne af Hvidovre Motionscenter.

Et af de praktiske problemer er, at der i den indledende periode ikke vil være et konkret tjek af, om de trænende rent faktisk er betalende medlemmer af den nye forening.

Motionscenter-underafdelingen håber derfor på, at foreningens kommende brugere vil være med til at håndhæve, at dem der træner rent faktisk er medlemmer. Det skal gøres ved, at der hænges en medlemsliste op i centret - og hvis ens navn ikke er på listen, har man reelt ikke ret til at træne i centret i åbningstiden.

Fra 1. oktober vil et medlemssystem kunne håndtere den udfordring. Motionscenter-underafdelingen melder endvidere, at der ikke vil være holdtræning før den 1. september.

- Vi har haft dialog med nuværende instruktører og af forskellige årsager er det blevet besluttet at udskyde oprettelse af hold til 1. september - vi håber så til gengæld at kunne præsentere en udvidet hold plan pr. 1. september, oplyser Jakob Juul Rasmussen.

Pensionister og efterlønnere vil fortsat kunne træne i den kommunale del af Hvidovre Motionscenter, som har åbent hver dag fra 7-14. Med den nye strukturering af motionscentret vil der være færre hold-tilbud, kortere åbningstid og dyrere adgang til faciliteterne. Med budgetaftalen om ændringen af Hvidovre Motionscenter er prisen steget fra 300 kr. for 32 klip til 180 kr. for 8 klip.<CHARENTITY>8</CHARENTITY>key

Formanden for Hvidovre Atletik & Motion, Martin Roald-Arbøl, bød de første trænende gæster velkommen i den nye foreningsdrevne del af Hvidovre Motionscenter.

Formanden for Hvidovre Atletik & Motion, Martin Roald-Arbøl, bød de første trænende gæster velkommen i den nye foreningsdrevne del af Hvidovre Motionscenter.

menu
menu