Årets første Genbrugshal på lørdag

Årets første Genbrugshal på lørdag

Genbrugshallen lægger ud i det nye år, på lørdag den 6. januar, med lidt at pusle med i de mørke vinteraftner, det kunne være at væve eller spinde, og til det formål kan man finde både en lille væv og en fin, lys opstanderrok. Har man evner udi det kunstneriske står der adskillige staffelier i flere størrelser. Til de mere fysiske aktiviteter kan man finde både ski, vandrestave, skøjter, både is- og rulle, også inliners, cykler, både store og små, så yngste generation kan komme på hjul.

Store gamle standerlamper i messing: de skal bare have en tur med Brasso, og enhver oldemor ville blive stolt; vi har også fået hendes manglebræt - flot og velholdt..

I gamle dage når slagteren skulle veje kødet til kunden, kom tommelfingeren "altid" med på vægten, nu er der mulighed for at købe en gammel slagtervægt uden tommelfinger!! Skal du selv vejes, er der også mulighed for at erhverve en apotekervægt.

Masser af siddepladser i form af 9 stk. system 8 stole, og hvis det ikke er nok, er der 20 stabelstole - med lille trekantet ryg og sæde, mere blød er en fin polstret sofa med runde ender, samt et unikt dækketøjsskab i mørkt poleret træ, skabslågerne er glasdøre, dekoreret med udskårne pyntelister. Det skal ses. Adskillige vinreoler i forskellige udgaver venter bare på at blive fyldt op.

En Racklettegrill til sommeren, ligesom en flettet picnickurv, som kan fyldes op fra det righoldige udvalg af porcelæn og bestik, der stadig er meget af. En krydderikarrusel med seks glas vil pynte i ethvert køkken. Der er stadig flere af de fine porcelænskaffekander, brug dem til isvand, de holder på isterningerne. Står du og mangler en babylift, en autostol eller en gyngestol i barnestørrelse, så kig ind. Der er også gyngestole til de voksne, samt fine lænestole, både de håndbroderede og de moderne. I Skattekisten står tre modelskibe med fuld sejlføring, samt adskillige Rosendal Grand Cru vinkarafler m.m.

På boghylderne er der næsten alt fra Herman Bangs samlede værker til de dyre lærebøger for studerende, udvalget er stort, ligesom det er i teknikken.

Som sædvanlig er det Hvidovre Attack Floorball Club, der åbner salget i det nye år, og der er kaffe på kanden med lækker kage til.

menu
menu