Avedøre Skole skal have ny lederprofil

Avedøre Skole skal have ny lederprofil

Skolens leder er fratrådt sin stilling efter gensidig aftale med Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune mente ikke, at Avedøre Skoles nu fratrådte leder, Lars Haagendal, kunne ændre på de økonomiske udfordringer, som skolen stod i. Derfor er han fratrådt sin stilling.

Sådan lyder den nærmere beskrivelse af årsagen til, at Lars Haagendal er stoppet.

- Jeg kan oplyse, at der er indgået en gensidig aftale om, at skoleleder på Avedøre Skole Lars Haagendal fratræder sin stilling, som følge af de økonomiske udfordringer Avedøre Skole er i. Hvidovre Kommune ønsker en anden profil som skoleleder på Avedøre Skole til at lede skolen gennem disse udfordringer. Lars Haagendal har haft sidste arbejdsdag på skolen, svarer chef for Center for Skole og Uddannelse Rune Ahlmann Nielsen i et skriftligt svar til Hvidovre Avis.

Nogenlunde samme ordlyd om at der skulle findes en ny lederprofil til skolen blev brugt, da skolens forrige leder Jan Haagen Rosfeldt fratrådte sin stilling.

Arbejder på tryghed

Som også tidligere beskrevet i Hvidovre Avis, vil skolechefen ikke fortælle, om Avedøre Skole har fået konstitueret en ny leder og hvem, der i så fald, er tale om. Til gengæld udtrykker Rune Ahlmann Nielsen, at det er vigtigt, at den manglende ledelse ikke kommer til at gå ud over skolens elever.

- Der vil snarest muligt blive indledt en proces for at få ansat en ny leder til skolen. Hvidovre Kommunes administration og Avedøre skoles ledelsesteam er i tæt samarbejde omkring at sikre, at Avedøre Skole også i den kommende periode kører sikkert og stabilt, så elever og forældre kan være trygge ved Avedøre Skole, lyder det fra Rune Ahlmann Nielsen.

key

Rune Ahlmann Nielsen, chef for Center for Skole og Uddannelse.

Rune Ahlmann Nielsen, chef for Center for Skole og Uddannelse.

menu
menu