Avedøre står uden trænere

Avedøre står uden trænere

Trænerteamet Uno Apold/Thomas Laurenborg stopper i utide

FODBOLD: I en pressemeddelelse fra formand Lars Boelsmand og sportschef Per Myhrmann lyder det, at trænerduoen Apold/Laurenborg er stoppet:

- Avedøre takker trænerne for deres store engagement og indsats for klubben gennem 1½ år. De har begge været teknisk dygtige og udført det arbejde, de var ansat til, og de bliver svære at erstatte.

Uno Apold og Thomas Laurenborg: - I erkendelse af, at tingene ikke har fungeret på banen for Avedøres bedste fodboldhold, giver vi klubben mulighed for her i vinterpausen at finde nye trænere. Vi har haft en god tid i klubben og har glædet os over den positive udvikling, vi har set hos de helt unge spillere, som har fået chancen på 1. holdet. Vi ønsker Avedøre det bedste i fremtiden.

Supplerende lyder det fra Uno Apold: - Vi er selvfølgelig kede, det skal ende sådan, men der skal andre øjne til og på for at klubben skal komme videre. Det har især været en super oplevelse at være med til at etablere et U17 hold i klubben. Det er vi sikre på er vejen frem for en klub som Avedøre...

Klubben er positiv og regner med snarest muligt at have deres afløsere klar. Spillertruppen er formentlig næsten intakt inden forårssæsonen, og klubben er fortrøstningsfulde. Der er aftalt 8 træningskampe i januar-marts måned, og de vil alle blive afviklet i følge aftaler mellem Avedøre og modstandere.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu