AVEDØRE - MEGET MERE!

AVEDØRE - MEGET MERE!

Avedøre er ikke “kun” Avedøre Stationsby og Avedørelejren, skriver BENT AARREBO PEDERSEN:

I snakken omkring mit seneste indlæg i Byens Talerstol om Avedøre Stationsby har jeg oplevet, at der er brug for lidt facts om Avedøre.

I Avedøre Sogn udenfor Avedøre Stationsby bor der dobbelt så mange som i Avedøre Stationsby - ca. 16.000 i Avedøre Sogn = 30 % af alle borgere i Hvidovre på ca. 53.000.

Avedøre er ikke “kun” Avedøre Stationsby og Avedørelejren.

Dertil kommer, at mange unge “flokkes” i Avedøre: på Hvidovre Gymnasium, på Hvidovre Ungdomsskole og Hvidovre Produktionsskole foruden i Quark-Centret på Sletten.

Avedøre er på en måde blevet “Ungdommens Avedøre”

Der er mange skønne omgivelser i og omkring Avedøre som i det øvrige Hvidovre. Det er gået op for rigtig mange de senere år.

Det høres bl.a. blandt de mange nye gæster, der har besøgt Café Bataillionen på Alarmpladsen i Avedørelejeren en torsdag aften, hvor Hvidovre Produktionskoles Køkken/Cafe-elever disker op med torsdags-BUFFET.

Der er et nyt elevhold her i januar. De skal første gang vise deres evner - til en slags eksamen - på torsdag den 18/1 (17.00-20.00) med en KINESISK Nytårsbuffet til rimelig pris. Se nærmere på skolens hjemmeside.

Bent Aarrebo Pedersen

aarrebo@adr.dk

Avedørelejren

Avedøre er andet og mere en Stationsbyen - her ses dele af Avedøre FRA Stationsbyen.

Avedøre er andet og mere en Stationsbyen - her ses dele af Avedøre FRA Stationsbyen.

menu
menu