Blokadespillet sikrede Hvidovresejr

Blokadespillet sikrede Hvidovresejr

Det gik op og ned for Hvidovre i kampen mod Middelfart - heldigvis mest op

VOLLEYBALL: Hvis Hvidovres herrer i ligaen skulle følge med i toppen af rækken, skulle holdet vinde over Middelfart, der ligesom Hvidovre havde spillet tre kampe med to sejre og et nederlag. Hvidovre vandt opgøret med 3-1 og var egentlig kun i problemer i 1. sæt, som blev tabt 25-21.

Det hele startede festligt med hyldest til Mathias Spendrup Petersen og Nicolai Houmann for deres 100 kampe på Hvidovres bedste hold, og det var så det festlige indslag frem til 2. sæt. Servetrykket på Middelfart fungerede ikke, og så havde Middelfart en amerikaner, der bankede boldene forbi blokaderne. Blokspillet var sat op, men timingen i forhold til at lukke amerikaneren ned var der bare ikke.

Det blev der til gengæld rådet bod på i 2. sæt, hvor Hvidovre holdt et generelt højt niveau og fik lagt et langt højere servetryk. Der blev lavet over dobbelt så mange point på egne server end i første sæt. Amerikaneren blev lukket ned i blokaderne og tvang ham til at slå for langt og for bredt. Niveauet kunne næsten ikke blive højere. Meget få fejl og et sikkert sæt med cifrene 25-15 efter føring på 18-10 og 22-13 undervejs.

Tredje sæt blev mere tæt, og Middelfart arbejdede solidt på at komme tilbage i kampen. Igen viste Hvidovre, at man har moral og indre styrke til at vende en udvikling. Stille og roligt blev brodden taget af Middelfart, og midtvejs kom hjemmeholdet foran med et par point, der holdt hjem til 25-21 sejr. Det fjerde sæt var tæt og lige til 14-14, inden Hvidovre trak fra til 19-16, der blev vekslet efter nogle personlige fejl til 20-22. Jon Junker blev så skiftet ind ved 22-22 og servede sættet og sejren hjem til 25-22.

- Vi er meget tilfredse med sejren, og de mange gode ting, vi så i kampen, konstaterede træner Martin Olesen.

- Der var lidt for mange udfald undervejs især med serverne, hvor vi ikke kunne holde det tryk på Middelfart, vi gerne vil holde. Men rigtig mange gode takter og stadig ting, vi skal forbedre. Vi møder i øvrigt Middelfart i pokalturneringen den 25. november i Middelfart...ebo

menu
menu