Bordtennis i topklasse

Bordtennis i topklasse

BORDTENNIS: Da Hvidovre i weekenden havde fem spillere i aktion ved årets Top 12 i Stadionhal 1, Brøndby, blev det til både guld, bronze samt placeringer langt bedre end spillernes seedninger.

I den stærkt besatte drengerækken, var Thorbjørn Mindedal Weichert spået få chancer, da han kvalificerede sig på yderste mandat gennem kval top 12. Han fik en samlet 9. plads med tre sejre. Endnu mere imponerende er det, at Thorbjørn spiller rækken som første års drengespiller.

Oliver Skouboe Berntsen, ligeledes kvalificeret gennem kval top 12, fik en 9. plads i yngre drenge rækken med i alt fire sejre. Oliver kan, ligesom Thorbjørn i drenge, spille samme række næste år, da han deltager som første års yngre drenge spiller.

I pigerækken var Jocefina Haagensen og Ann-Christine Rosager Christensen spået fine chancer da de var seedet hhv. 1 og 5 i rækken. Jocefina levede i den grad op til sin favorit værdighed og vandt klart rækken, ovenikøbet uden et eneste sæt tab. Ann-Christine leverede flere flotte sejre, som sendte hende på podiet med en samlet 3. plads, efter hun i bronzekampen slog 3. seedede med overbevisende 3-0. Hun deltager i rækken som første års pige spiller.

I Dame Junior/U21 kom Mie Schou Salhauge med på et afbud, efter at hun var 1. reserve til rækken. Hun kan derfor være mere end tilfreds med de seks sejre hun fik som gav hende en samlet 5. plads i rækken. Derudover blev der i samtlige nederlag vundet sæt, hvilket vidner om en tæt række og et flot resultat for Mie.

- Vi er utrolig stolte af vores spillere efter deres præstationer i weekenden. Det er dejligt at se at spillernes mange ugentlige timer i træningslokalet giver udbytte i form af flotte resultater ved landets mest præstigefyldte ungdoms turnering. Alle spillerne overgik både egne og vores forventninger og hentede alle rigtig flotte sejre. Nu glæder vi os over resultaterne og ser frem mod nye udfordringer i den sidste halvdel af sæsonen, fortæller sportschef Victor Lynge.

Klubben forbereder sig nu på den afgørende fase af grundspillet i Elitedivisionen for damer, hvor Hvidovre pt. ligger på en delt 1. plads. De bedste fire hold kvalificerer sig til slutspillet. I Drengedivision Øst ligger Hvidovre på en 1. plads og er derfor tæt på slutspillet, hvor de tre bedste fra øst og vest spiller slutspil til foråret.

De unge bordtennisspillere fra Hvidovre; Thorbjørn, Jocefina, Ann-Christine, Mie og Oliver.

De unge bordtennisspillere fra Hvidovre; Thorbjørn, Jocefina, Ann-Christine, Mie og Oliver.

menu
menu