Borgermøde sætter klima-/miljø op på dagsordenen

Borgermøde sætter klima-/miljø op på dagsordenen

En invitation til Hvidovres borgere næste tirsdag i BiblioteksCaféen

På næste tirsdag den 19. september inviterer Det Konservative Folkeparti i Hvidovre byens borgere til et interessant møde i BiblioteksCaféen kl. 19.00.

Man kan dårligt åbne for en avis, for radio eller for TV uden at der dukker noget op med klima-, miljø og energi.

- Som det grønne, borgerlige parti ønsker vi at være med til at hive emnet op på dagsordenen, for det er en dagsorden, som skal tages alvorligt. En konservativ grundsætning er, at vi ønsker at give vort land og vort samfund videre til vore børn og børnebørn i mindst ligeså god stand, som vi selv modtog det ! Dét ønske kræver handling, siger man fra Det konservative Folkeparti i Hvidovre.

- Emnet deler vandene - nogle kan ikke få nok af ”grønne ideer”, andre slår det hen og mener, at der enten ikke er noget problem….eller at Danmark er for lille et sted til, at det gør nogen forskel. Det er forkert – og det vil vi gerne tale med jer borgere i Hvidovre om.

Borgerne kan møde Danmarks tidligere miljø-, klima- og energiminister samt EU-kommissær på klimaområdet - Connie Hedegaard - der nu arbejder for den grønne tænketank - Concito. Man kan også møde Det Konservative Folkeparti’s borgmesterkandidat i Hvidovre, Steen Ørskov, samt en repræsentant for en lokal virksomhed, som er førende indenfor grøn tankegang og handling!

Fri entré, drikkevarer kan købes på stedet.

Connie Hedegaard.

Connie Hedegaard.

menu
menu