Damerne er atter på vej

Damerne er atter på vej

Efter en halvskidt start er HIFs håndbolddamer på vej

HÅNDBOLD: Efter et snævert nederlag hjemme mod Næstved på bare et enkelt mål, blev topholdet i rækken fra Holbæk sat på plads i en pokalkamp midt i sidste uge.

- Vi smadrede Holbæk 26-16, og de gode takter tog vi med til kampen mod Nykøbing i lørdags, hvor vi vandt hele 28-12, fortæller træner David Grandahl.

- Man kan sige, at vi brugte de seneste to gode resultater som springbræt til kampen. Samtidig har vi talt om en tryghedsaftale omkring spillerne i forhold til en startopstilling, rollefordeling og udskiftninger, og det har givet pote. Vi har arbejdet med en god start, så man ikke fra første færd skal jagte modstanderen. Pigerne er kommet med en god energi, og alle har noget at byde ind med. Vi gik til pausen med føring på 16-4, så målmand Rikke Bangsgaard stod en glimrende kamp godt hjulpet af et godt forsvar. Målene i den anden ende var bredt fordelt, så det er fint at stå med et mandskab, hvor alle bidrager, og de gode egenskaber skal vi selvfølgelig tage med i det videre forløb...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu