Danmark spiser sammen

Danmark spiser sammen

Det samme gør vi i Hvidovre på næste søndag den 30. april

Det er et fantastisk projekt der er sat i gang over hele Danmark i uge 17. Det er et projekt, der forhåbentligt samler en stor del af danskere om et måltid mad. Rundt om i landet sidder der mange ensomme, eller mange som sidder og spiser deres mad helt alene, og alle undersøgelser viser, at man spiser mere, når man spiser i et godt selskab. Det er nemmere lige at smøre et par stykker mad i stedet for at stå over gryderne og tilberede et varmt måltid, men det er alligevel hyggeligere at spise sammen med andre.

Derfor er det et helt fantastisk tilbud til mange danskere om at samles om et varmt måltid. Det gøres på forskellige måder rundt om i landets kommuner - nogle steder er der kun kræfter til at byde på kaffe og kage, men selv om det ikke klinger helt sammen med Danmark spiser sammen, så er grund idéen bag projektet, at få danskere, der sidder alene i hjemmet til at mødes sammen med andre ligestillede og få denne dag til at blive en anden end den daglige dag i sit eget hjem. Selv om man også er et par kan man føle sig ene og der kan også godt gå nogle dage uden varm mad.

I Hvidovre har Ældre Sagen støttet op om idéen, og det sker efter en fantastisk Søndag i januar måned, hvor man indbød til et lignende arrangement. Denne gang håber arrangørgruppen, at mange flere tager imod tilbuddet. Ældre Sagen blev af alle fremmødte bedt om at gentage det med at samles om et varmt måltid, og det lovede Ældre Sagen, og det løfte indfries søndag den 30. april kl. 12.30 i Ældre Sagens lokaler i indkøbscentret Hvidovre C ved Hvidovre station. Der serveres to retter mad med efterfølgende kaffe/the og småkager. Prisen holdes nede på 75 kr., og drikkevarer til maden kan købes til rimelige priser, og der vil også være musisk underholdning.

Få naboen overtalt eller en anden, som du mener kan have glæde af at være sammen med andre i et godt selskab og nyde en 2-retters menu og god underholdning.

Du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen for at være med.

Der er desværre begrænset plads, så benyt ovenstående muligheder og meld dig til, så hører du hurtigt tilbage om den yderlige proces om betaling, og husk prisen for de to retter mad, kaffe og småkage samt underholdning koster kun. 75 kr.

Tilmelding til dette fantastiske tilbud skal ske til Bodil og Thomas Thomsen - enten på mail tombo2650@gmail.com eller ring på 4026 3934 eller beskeden på sms til samme nummer. Du skal altid oplyse navn, adresse og et telefonnummer.

menu
menu