Dansk mad med et twist

Dansk mad med et twist

Sundt, syndigt og virkelig lækkert - Karina's Køkken på Strandmarksvej glæder sig til at byde alle aldersgrupper velkommen til det nye madtilbud

Tirsdag den 19. september kl. 10 åbner Karina's Køkken på Strandmarksvej 23. Her vil kok og indehaver Karina Vridstoft Jørgensen sørge for, at der hver dag er et spændende udbud af gode retter, salater og ikke mindst desserter.

Karina Vridstoft Jørgensen er uddannet kok og har i en årrække ønsket sig at blive selvstændig. Hun glæder sig derfor meget til at byde nye kunder velkommen i hendes forretning, der ligger i samme lokaler, som den tidligere Slagter Bob.

- Jeg er selv kommet her hos slagter Bob det meste af mit liv, så jeg kender området og synes det er rigtig godt, siger Karina Vridstoft Jørgensen.

På menuen vil være en lang række kolde, men også lune retter. Både med og uden kød - og ligeledes retter uden svinekød. Hver dag vil der desuden være en lækker dessert som f.eks. choko-mousse eller citron-fromage.

- Det vil primært være dansk mad, men med et supplement. Lad os sige, dansk med et twist, siger Karina Vridstoft Jørgensen.

Ud over de daglige muligheder vil Karina's Køkken også levere catering, hvor man kan bestille 3-5-retters menuer, og hvor kende tegnet er, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

- Vi laver både lækkerier og det sunde. Der skal være noget for en hver smag, men det skal også være sådan, at man kan købe mad til familien her - uden at man får dårlig samvittighed, siger Karina Vridstoft Jørgensen.

menu
menu