De brændte chancers kamp

De brændte chancers kamp

HIFs angribere har svært ved at omsætte de store muligheder i mål

FODBOLD: Selvom det kan virke skuffende, at man ikke vinder en stor sejr over Dalum, er der mange takter, der ser fornuftige ud. En smal 1-0 sejr kunne sagtens være blevet både 3 og 4-0, men tager man pulsen på HIF’s angribere, så slår den lidt svagt.

Man kan glæde sig over, at der bliver leveret en masse energi, og at man kommer frem til mange chancer. Det er forudsætninger for at score mål. Nu kommer boldene i de rigtige rum, og spillerne søger de rum, men har bare ikke lige fået den sidste timing ind i løbene. Efter et par giftige indlæg fra kanterne og en god afslutning fra distancen fik HIF tilkendt et straffespark, da Jacques Sørensen steg til vejrs efter hjørnespark og fik sit forsøg pareret med hånden.

Frederik Krabbe omsatte sikkert. Der var efterfølgende flere målsøgende missiler, men enten blev de blokeret af et heroisk kæmpende forsvar, eller også strøg de lige uden om eller over målet. HIF ville rigtig gerne ned bag Dalums forsvarskæde, men pasningerne stod ikke mål med ønskerne. Et rigtig godt opsat angreb med Frederik Emil Andersen og Louka Andreassen endte med en redning af Lasse Brandt, som blev ramt da bolden var på vej mod mål. Frederik Emil Andersen, der synes fuldstændig uden selvtillid, havde en kæmpe mulighed midt for mål. Hans første forsøg blev reddet af målmanden og riposten tog Dalums målmand sig også af. Så får man bare ikke større muligheder.

De gode muligheder fortsatte i 2. halvleg, hvor Aleksandar Lazarevic blev spillet fri bagest i feltet, men afslutningen gik i sidenettet. Med en halv time tilbage gik HIF i stå, og Dalum fik et par nærgående forsøg, som aldrig var rigtig farlige. HIF kunne ikke spille sig ud af presset, og da Dalum satsede for alvor kom omstillingen, der kunne have lukket kampen endeligt. Louka Andreassen blev sendt alene med målmanden, men kvaliteten på afslutningen manglede.

Nu venter en svær udekamp på lørdag kl. 15 i Marienlyst, der vandt det første opgør på Kæmpernes Arena med 2-1. Hvidovre kan måske overraske, da holdet faktisk spiller bedre på udebane end hjemme.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu