De politiske plakatkrig kvæler vort julecirkus

De politiske plakatkrig kvæler vort julecirkus

Hvidovre Kommune vil fjerne Cirkus Baldoni´s plakattavler, fordi de hænger for lavt

De politiske partier og kandidater har nu i en uges tid været hård krig om de bedste placeringer i lygtepælene rundt i Hvidovre, og det har ramt en anden lygtepælsbruger - Cirkus Baldoni - meget hårdt.

Cirkusdirektør René M. Baldoni er af Hvidovre Kommune blevet “truet med bål og brand”, fordi Cirkus Baldonis reklametavler for den traditionelle premiere på julecirkus i Cirkusmuseets fægtesal i Avedørelejren i weekenden den 18. og 19. november, ikke hænger reglementeret i lygtepælene, det vil sige 2,3 meter eller højere over belægningen.

- Det har simpelthen været umuligt at efterleve, da de politiske partier har beslaglagt alle Hvidovres lygtepæle i den højde, siger cirkusdirektøren. - Jeg erkender at vore reklametavler sidder for lavt, men vi har også tilbudt at pille dem ned dagen efter premieren.

- Da der jo som bekendt er krig om lygtepælene, er det for alle parter svært at leve helt op til kravene om at de skal sidde 2,3 m. over vejen. Vi er så blevet bedt om at pille dem ned og uden mulighed for at klage over afgørelsen. Nu er jeg så spændt på om politikerne har fået samme besked, eller om der er forskellige regler for brug af lygtepæle? Det kunne være interessant af få belyst. Ved sidste kommunalvalg havde vi ikke sådanne problemer, men plakatkrigen er tilsyneladende gået helt over gevind i år.

Afgørelsen kan ikke påklages

Cirkus Baldoni og René Mønster Baldoni modtog sidste onsdag denne meddelelse fra Stephanie Cassø, administrativ medarbejder hos Hvidovre Kommune:

Emne: Plakater ophængt for lavt på offentlige veje (tilladelse nr. 20170242). - Vi har konstateret, at mange af jeres plakater hænger for lavt jf. tilladelsens vilkår. Vil I sørge for at hænge plakaterne i den rigtige højde, dvs. 2,3 meter eller højere over belægning. Plakaterne er ophængt på både Hvidovrevej og Brostykkevej.

Hvis I ikke flytter plakaterne inden i morgen, onsdag d. 8. november 2017, kl. 13.00 vil Vej- og Parkafdelingen nedtage jeres plakater, jf. § 85 stk. 2. Plakaterne kan efterfølgende hentes på Materielgården, Høvedstensvej 19-21, 2650 Hvidovre, i tidsrummet mandag til torsdag 7-15 og fredag 7-12.

Afgørelsen kan ikke påklages til anden administrativ myndighed”, slutter Stephanie Cassø, - dog med venlig hilsen. mads-

menu
menu