De træner to gange om dagen

De træner to gange om dagen

Medaljer til Magnus Sibbersen i alle kajakløb ved Copenhagen Spring Regatta - og Hvidovre Kajakklub fik ny landsholdsroer

RONING: Hvidovre Kajakklub har netop stillet med et stærkt hold bestående af fire af de bedste roere til Copenhagen Spring Regatta på Bagsværd Sø, og Magnus Sibbersen fik medaljer i samtlige løb og blev derfor udtaget til landsholdet.

Hvidovre Kajakklub kan bestemt være sine resultater bekendt ved årets første stævne med deltagelse af hele den danske elite og med deltagere også fra det norske kajaklandshold. Medaljerne strømmede ind ved Copenhagen Spring Regatta på Bagsværd Sø, hvor Hvidovre Kajakklubs deltagere talte Magnus Sibbersen og Magnus Kronby i klassen for unge under 16 år samt Selina Skibby i dameklassen under 18 år og tillige Jakob Åkerman Nielsen i herre senior-klassen.

Det blev dog Magnus Sibbersen, som høstede alle medaljer og endda i samtlige de løb, som han deltog i. Det blev ingen af guld i de fleste discipliner, men meget tæt på, men guldet kom i fire-kajakken:

I enerkajak på 200 meter blev Magnus Sibbersen nummer 2 i et meget tæt løb, kun slået med 0,3 sekunder. I enerkajak på 500 meter blev han nummer 3 og igen efter et meget tæt løb kun 0,1 sekunder fra de første. I enerkajak på 1000 meter blev han nummer 2 uagtet, at han på indendørs kajakergometer er reagerende dansk mester på den distance. I toerkajak på både 200 og 500 meter blev han begge gange nr. 2, kun slået med 0,1 sekunder i begge løb, hvor han roede med sin nye makker, Mikkel Guldberg, fra Silkeborg Kajakklub. Guldet kom omsider i fire-kajakken over 500 meter.

De gode placeringer betød, at Magnus Sibbersen blev udtaget landsholdet, og han skal nu deltage i det nordiske mesterskab og Olympic Hope, som er en slags junior OL, der holdes hvert fjerde år.

Den slags resultater kræver sin mand. Magnus Sibbersen har også været på tre ugers træningslejr i Spanien i februar samt tre ugers træningslejr i Tjekkiet i april. Han har nu to træningspas hver dag, og er den i Hvidovre Kajakklub, som ror flest kilometer overhovedet.

Pæne placeringer

For de øvrige roere fra Hvidovre Kajakklub blev det også til pæne placeringer ved Copenhagen Spring Regatta på Bagsværd Sø, men intet metal. Magnus Kronby roede sig til en semifinaleplads i 1000 meter. Selina Skibby roede sig i semifinalen på 200, 500 og 1000 meter i enerkajak, og hun blev nr. 7 i finalen i toerkajak sammen med makkeren Cecilie Ebbesen fra Skovshoved.sport

menu
menu