De unge mod rutinen

De unge mod rutinen

Det bliver mentalt og fysisk en stor opgave for Hvidovres volleyherrer når bronzekampen afgøres på torsdag kl. 19 i Friheden

VOLLEYBALL: Det er en gentagelse af sidste års bronzekamp i volleyball, når Hvidovre og Ishøj mødes på tordag i Frihedens Idrætscenter. Første opgør endte 3-1 til Ishøj på deres hjemmebane i en meget tæt affære, så en sejr over Ishøj på torsdag og et efterfølgende Golden Set med Hvidovre som vinder betyder bronzemedaljer. Sidste år endte jo kaotisk, hvor en spiller fra Ishøj var blevet bortvist, men alligevel fik lov til at stille op i Golden Set. Der var en masse tvivl om forløbet, der endte ud i af forbundet besluttede at give begge hold bronzemedaljer.

Ishøj består som bekendt af polske spillere. Dygtige og meget kompetente, og så har de en evne til at fremstå forudrettede, når noget går galt, og de lægger et hårdt psykisk pres på modstanderen hele tiden. Hvidovres polske spiller; Mateusz Dziwerek, der har en fortid i Ishøj, skal nok regne med en del stikpiller omkring nettet, hvor den verbale kamp allerede er i gang, inden der fløjtes op.

- Det er vores unge spillere mod en rutineret og dygtig modstander, fastslår sportschef i Hvidovre Volleyball Klub, Thomas Stryhn.

- Jeg hæfter mig ved, at vi spillede fire meget tætte sæt mod Ishøj i den første kamp. De har haft en lidt turbulent sæson, men har formået at samle kræfterne, og Ishøj fremstår som en skræmmende modstander. Vores unge skal håndtere det pres, der bliver lagt, og det tror jeg på, de kan. Vi har foreløbig haft en glimrende sæson i en god udvikling, og den skal bære os videre. Kommer vi til et Golden Set spilles der til 25.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu