- Demensindsatsen og hjemmeplejen får høj prioritet

- Demensindsatsen og hjemmeplejen får høj prioritet

- Og det nye genoptræningscenter som åbner i år, kommer også til at fylde godt i arbejdet, forudser den nye formand for Ældre og Sundhedsudvalget

- Først og fremmest vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til dem, der stemte personligt på mig til valget.

Ordene kommer fra Lars Gundelack Jensen, den nye formand for Ældre og Sundhedsudvalget som fortsætter:

- Også en stor tak til vores borgmester Helle Adelborg for at vise mig den store tillid ved at lade mig forsætte som formand for kommunens Ældre og Sundhedsudvalg.

Jeg er personligt rigtig glad for at kunne fortsætte det gode arbejde i udvalget, som berører så mange af vores borgere i Hvidovre kommune.

En sårbar gruppe

- Når redaktionen på Hvidovre Avis beder mig om at fremhæve tre områder/emner, som jeg ønsker at give en særlig opmærksomhed de kommende fire år, tænker jeg i første omgang på demensindsatsen.

- Demensindsatsen er nemlig et område, som jeg mener at vi skal give meget opmærksomhed de kommende år.

Det handler både om hvordan vi gør vores by og vores plejecentre mere demensvenlige, men også om hvilken rådgivning og aflastning vi kan tilbyde til pårørende.

Og ikke mindst om hvordan vi udvikler demensvenlige dagtilbud til vores borgere.

- Hjemmeplejen er også et område jeg ønsker at vi sætter fokus på.

Hvordan vi får lavet en hjemmepleje der er attraktiv for vores medarbejdere og sikrer den bedste mulig pleje for vores ældre. Det er en sårbar gruppe mennesker, som fortsat kræver vores fulde opmærksomhed.

I 2018 åbner vi det nye genoptræningscenter, og det vil betyde en udvikling af genoptræningsområdet. Det bliver så godt at få samlet området deroppe. Det er som det er de fleste borgere bekendt i det gamle posthus. Med den centrale placering, bliver det også nemmere for brugerne at komme dertil. Det har været lidt af en byggeproces, men nu er vi klar til at slå dørene op her i 2018.

- Det er de tre områder jeg ønsker, vi skal have fokus på og jeg glæder mig til de kommende fire års arbejde i udvalget.

- Det bliver nogle spændende år, slutter Lars Gundelack Jensen.

oas@hvidovreavis.dk

menu
menu