Der er mange kampe i kampen

Der er mange kampe i kampen

Når HIF kl. 15.00 på lørdag sæsondebuterer ude mod AB er der mange ting i spil

FODBOLD: AB mod Hvidovre er altid kampe, hvor der er noget ekstra på spil. De to klubber har gennem en årrække kæmpet utallige kampe mod hinanden, og der er gensidig respekt for hinanden og en lyst til at trække sig ud af opgørene som vinder. AB er som bekendt rykket ud af 1. division og har fået ændret kraftigt i truppen af spillere. Forhåbentlig er man kommet af med de typer, man ikke så en fremtid i og har fået tilknyttet nye.

Hvidovre kommer med stort set samme trup som i foråret. Målmand Mikkel Hasling er kommet til, og så de tre nye og erfarne spillere; Kim Aabech, Nicolaj Agger og Kasper Kristensen. Hvis HIF kan holde det niveau, som vi foreløbig har set i testkampene, bliver det en sjov eftermiddag i Gladsaxe Idrætspark. Fans og andre interesserede har efterlyst mål, og de er kommet i en lind strøm i testkampene. Kim Aabech har været både målskabende og målsøgende, og så er han en spiller, der er rigtig dygtig med bolden. Nicolaj Agger har ligeledes erfaring fra øverste hylde og kommer med en indstilling om at skulle levere. Kasper Kristensen er tidligere AB’er og en vigtig brik i Per Frandsens spil, da han var træner der, og her har HIF fået en arbejdsmand og spiller, der både spillemæssigt og verbalt går forrest. De tre erfarne spilleres ankomst har smittet af på resten af HIF’s hold, der pludselig har fået en tro på tingene og lidt mere plads til den enkelte, da en modstander er nødt til at holde lidt mere øje med Aabech og Agger.

Per Frandsen skal op imod sin tidligere arbejdsgiver. Det samme gælder Kasper Kristensen. AB’s Martin Nielsen er skiftet fra HIF tilbage til AB, så han har også noget at bevise. Hvidovres fans elsker at besejre AB, så også på tilskuerpladserne bliver der kamp om det. HIF's spillere behøver næppe at blive motiveret og sat op til kampen. Man skal finde det rigtige tændingsniveau og bevare koncentrationen. Spændende bliver det under alle omstændigheder.

- Vi spiller den første kamp uden anfører Frederik Krabbe, der er i karantæne, udtaler træner Per Frandsen.

- Det bliver Malte Kiilerich og Jacques Sørensen, der kommer til at danne centerforsvar. De øvrige spillere på holdet har jeg ikke lagt mig fast på. Alt kan ske til træning i den kommende uge, og så er det en ny situation. Lasse Brandt Hansen blev eksempelvis skadet i sin ankel i sidste uge. Kasper Kristensen fik et spark over benet mod Frem, men jeg tror da og håber på, han bliver klar til på lørdag. Vi er i den heldige situation og positive for en træner, at alle spillere, der har været med i opstarten, har leveret varen og budt ind med noget af det, vi gerne ser. Vi arbejder hele tiden på at kunne spille rigtig godt i længere perioder, og det arbejde fortsætter. Først og fremmest vil vi vinde fodboldkampe, og det går vi selvfølgelig efter. Formen er, hvor den skal være efter en forholdsvis kort opstart...

- AB kommer med et godt hold og må som nedrykker fra 1. division være en af rækkens favoritter. Næstved er ligeledes et forventet tophold, som også er rykket ud af 1. division. Men vi er klar, og vi glæder os til kampen på lørdag...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu