der mangler varme hænder

der mangler varme hænder

Jeg læste forleden her i avisen, om en klage over forholdene på et plejehjem her i kommunen. Det lød bestemt ikke rart, men som der blev sagt, kunne årsagen bl.a. jo være manglen på kompetent personale, der mangler da bestemt også varme hænder mange steder. Desværre er det jo sådan, at skal der spares rundt omkring i kommunerne er det jo i første række de gamle der må stå for skud.

Der blev ikke nævnt hvilket plejehjem der var tale om, men det kan da i hvertfald vist ikke være Krogstenshave, og da slet ikke afd. 29, hvor min desværre demensramte kone bor. Hun føler sig tryg og viser glæde ved at bo der, og det kan vel kun være på grund af et rart og kompetent plejepersonale.

Jeg vil da heller ikke undlade at nævne det årlige julearrangement, som lige har været afholdt, hvor vi pårørende også var med. Det var virkelig hyggeligt med en god atmosfære, fint dækket bord, veltillavet mad og øl, snaps plus dessert, ovenikøbet afdæmpet levende musik. Det kunne ikke være bedre.

Hvad mig selv angår, ville jeg ikke have spor imod, på et tidspunkt, at få Krogstenshave som min næstsidste adresse! Den sidste er jo som bekendt den etværelses med låg! - men det er jo en helt anden snak.

Med venlig hilsen

Preben Vissing

Bymuren

menu
menu