DET ER MENNESKELIGT AT FEJLE!

DET ER MENNESKELIGT AT FEJLE!

“Errare humanum est”- latin - “det er menneskeligt at fejle”. Udtalt af den kloge Cicero i år 43 f. kr. Det må jeg i dag klart erkende.

For nylig fik jeg optaget et læserbrev her i Hvidovre Avis. Jeg harcellerede over, at der på parkeringspladsen til Frihedens Butikscenter er placeret tre høje flagstænger forsynet med flag. En kraftig vind, der piskede hen over pladsen, fik flagene til at folde sig nogenlunde ud, så teksten på flagene kunne aflæses. Troede jeg. På midterste flag kunne tydeligt læses en flot hilsen fra “Frihedens Butikscenter” - som jeg formodede var ejerne af centret, ejendomsselskabet DADES A/S, der vil markere ejerforholdet. Men på de to yderste flag observerede jeg noget, der lignede en arabisk tekst, hvilket i min tankevirksomhed var et tydeligt bevis på, at integrations-politikken havde slået fejl i vort land. I mit tidligere indlæg bebrejdede jeg ejendomsselskabet, at de tillod at reklamere på arabisk. HVOR PINLIGT. I går rundede jeg atter parkeringspladsen, og jeg kiggede op på de famøse flag, der i vinden var helt udslåede og opdager til min rædsel, at skriften på de to yderste flag intet har med arabisk at gøre. Der står skrevet “Lige om hjørnet” - fire gange nedenunder hinanden. Skrevet med håndskrift. Det ligner noget arabisk.

Så hermed en kæmpe undskyldning til DADES A/S for min dumme beskyldning. Undrer mig for øvrigt over, at ingen har gjort indsigelse mod min forkerte iagttagelse. Men hermed - stor undskyldning også til alle fremmede indvandrere.

Den 19. april var der en reaktion på Kurt Wagn Hansens læserbrev. red

Kurt Wagn Hansen

Gl. Køge Landevej 563A

menu
menu