Divisionsreserver fortsætter den gode stime

Divisionsreserver fortsætter den gode stime

Det strammer mere og mere til i de øvrige serier i Hvidovres mange klubber

FODBOLD: Med en meget sikker og overbevisende sejr på 4-0 over FA 2000 strøg HIFs divisionsreserver helt til tops i serie 1. Målet med sæsonen er oprykning til Københavnsserien, og det mål synes indenfor rækkevidde.

- Vi har fået den bedst tænkelige start med fire sejre i fire kampe, lød det fra træner Claus “Buller” Clausen efter 4-0 sejren over FA 2000 fra Frederiksberg.

- Vi havde fået 4 spillere fra A-truppen til rådighed, og de kom alle til at spille en afgørende rolle. Luka Dumic scorede tre mål, Daniel Chukwumah scorede et mål, hvor Frederik Simson og Frederik Antonsen begge leverede assister. Man må sige, at de alle kom ned og leverede varen på et hold, der gerne vil have dem og alle arbejder stenhårdt for at få et godt resultat...

- Som træner glæder man sig over, at der hele tiden er en helhed omkring holdet. Luka Dumic havde det helt store smil på efter kampen, og han gav udtryk for, at det var en fin oplevelse at være med på og en del af holdet. Det er med til at bygge ham op og give ham selvtillid, og det er også en af de roller, man har som 2. hold. Med tre mål af Luka Dumic, tror jeg han havde en dejlig aften...

- De kommende to kampe kan blive helt afgørende. På lørdag møder vi ude rækkens nummer 4 fra Skovshoved, og den tirsdag den 16. maj er der topopgør. Her kommer Brønshøj til Kæmpernes Arena kl. 18.45....

Andre resultater

I serie 2 spillede Avedøres 2. hold for tredje gang i træk uafgjort. Denne gang 1-1 mod BFA. Uafgjorte resultater batter ikke så meget i tabellen, og Avedøre er fortsat under stregen med 13 point. I samme rækker er Rosenhøj nummer 4 efter en 2-1 sejr over BSF, og Rosenhøj hænger stadig med i toppen. Friheden vandt tre point uden at spille, men spiller en livsvigtig kamp mod Skjold Birkerød i kommende weekend.

I serie 3 vandt A-Team 4- 1 over Brøndby efter føring på 2-0 ved pausen. Det blev udbygget med yderligere to mål midtvejs, inden Brøndby fik pyntet på resultatet. A-Team ligger nummer 3 med 38 point for 15 kampe, hvor Internationale har 42 point efter 16 kampe og Taastrup 39 point efter 16 kampe.

I serie 4 vandt Friheden topopgøret mod New City med 3-1 og fører nu rækken med 38 point. Rosenhøj besejrede et af de øvrige tophold; Brøndby Strand med 2-1, og det passede sikkert Både Friheden og New City fint. Også SBV09 rakte Friheden og New City en hjælpende hånd ved at spille uafgjort 2-2 mod topholdet fra Hundige.

Mike Carlsen udlignede Hundiges føring til 1-1, og Rasmus Hansen udlignede til 2-2 kort efter, at Hundige havde bragt sig foran 2-1.

Lejerbo fik en over snuden i samme række, hvor FC Hvidovre vandt lokalopgøret med hele 5-1. Begge hold er ikke fri af nedrykning.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu