Divisionsreserverne landede på 4. plads

Divisionsreserverne
landede på 4. plads

Vandt den sidste kamp og fik dermed revanche mod Rønne

FODBOLD: Selv om resultaterne har været lidt vekslende for Hvidovres divisionsreserver i Kbh.-serien, udtrykker trænerduoen Christian Lundbye og Søren Hagen tilfredshed med sæsonen.

- Vi landede på en 4. plads med en god pointhøst og det uanset, at der har været mange holdændringer med spillere fra såvel divisionstruppen som U19-holdet, siger Christian Lundbye. - Til den kommende sæson rykker der ikke færre end 7 spillere op fra U19, og vi håber, de mange talenter bliver og udvikler sig i klubben, da flere med lidt rutine har potentiale, - også til divisionsfodbold.

De sidste tre kampe i foråret var også noget op og ned.

Forrige weekend tabte holdet overraskende ude mod nedrykkerne i Sundby med 2-1, for derefter at rejse sig i fuld format på Grundlovsdagen hjemme mod Prespa, hvor HIF stod for en sejr på ikke mindre end 8-3. Prespa kæmpede for at undgå nedrykningsrisikoen, så det var ikke nogen nem opgave.

- De to kampe var som nat og dag, konstaterer Lundbye.

- Mod Sundby leverede vi en helt uinspireret indsats, mens vi i kampen mod Prespa vartede op med glimrende spil, og især vore unge angribere imponerede med fint spil og lavede flotte mål, mens forsvaret nok havde lidt besvær med at holde nogle levende gode teknikere i skak...

HIF havde to U19-spillere, Poul Iversen og Anton Bløndal med, og de gjorde godt. Om Christian Schmidt, der blev topscorer med tre mål, må man igen sige, at det er ærgerligt, at han ikke har store ambitioner om at blive divisionsspiller. Hans færdigheder og talent er utvivlsomt til det. De øvrige HIF-målscorere var Philip Gunst, Poul Iversen, Mourad Faidi, Kenneth Bech og Rasmus Jørgensen. Den alderstegne forsvarsduo var på 74 år, nemlig Brian Rasmussen (40 år) og Masih Cannavaro (34 år), holder godt sammen på de unge.

I lørdags sluttede Kbh.-serieholdet så af på Hvidovre stadion mod Rønne, hvor man skulle ud og prøve at revanchere et kæmpenederlag. HIF vandt opgøret med 5-2. Mourad Saidi bragte holdet i front, men Rønne fik udlignet. Kort efter var Nicki Nielsen på pletten, men igen svarede Rønne tilbage med mål i de døende sekunder af 1. halvleg. Træner Christian Lundby sendte sig selv på banen tidligt i 2. halvleg. Kenneth Bech scorede så til 3-2, inden Christian Lundby selv tog affære og scorede på hovedstød til 4-2, hvorefter han lod sig udskifte. Mark Rasmussen lukkede og slukkede i overtiden.m-

menu
menu