DM Guld til Bordtennisklubben

DM Guld til Bordtennisklubben

BORDTENNIS: Oven på nylig oprykning til landets bedste dame senior række, var Hvidovres pigehold i weekenden i Odense for at spille DM slutspil for hold.

Holdet havde kvalificeret sig til slutspillet gennem en 2. plads i grundspillet i pigedivisionens øst-kreds. Derfor ventede puljevinder fra vest-kredsen, Brønderslev. Pigerne vandt semifinalen forholdsvis sikkert 3-0, pigekampe spilles to mod to, hvor man spiller til det første hold har tre sejre.

I finalen ventede sidste års guldvindere, Vestegnen, som også vandt grundspillets øst-kreds. I en velspillet holdkamp, hvor Hvidovres piger hele tiden havde det psykiske overtag, kunne pigerne lukke den afgørende double 3-2 hvilket gav pigerne en 3-0 sejr og dermed det danske mesterskab! På det guldvindende Hvidovre hold spillede Jocefina Haagensen, Mie Schou Salhauge samt Clara Lolck. Udover de tre, har også Ann-Christine Rosager Christensen været brugt på holdet i løbet af sæsonen.

- Pigerne viste med guldet, at de nu er rykket forbi de nærmeste konkurrenter, som de sidste år lå og kæmpede med. Klubben er glade for den succes vores piger har for tiden. Det viser hvor langt de er kommet i deres udvikling med den hårde træning..

Udover DM guldet, bragte weekenden også en landsholdsudtagelse for to af pigerne. Mie og Jocefina er udtaget til 6-Nations stævnet, som spilles i Luxembourg til juni.

Også på drengesiden var Hvidovre repræsenteret ved DM slutspillet for hold i Odense. Magnus Kaas Thomsen gjorde comeback efter brækket arm, som tvang ham til afbud ved Top 12. Det gjorde han for Virums juniordivisionshold, som Magnus i denne sæson har spillet for. Holdet spillede sig i semifinalen oven på en super sæson med en 1. plads i øst-kredsen, hvor Magnus rent personligt har høstet succes i form af en 3. plads på toplisten i rækken. Desværre var holdet både skades- og sygdomsramt op til finaledagen, som gjorde at semifinalen blev tabt 6-8 og den efterfølgende bronzekamp tabt 1-8.

Nu venter en spændende periode, hvor det individuelle DM Ungdom ligger lige rundt om hjørnet. Ved DM har klubben ni spillere kvalificeret, hvilket er rekordstort antal spillere for Hvidovre Bordtennis. Derudover venter spændende turneringer i udlandet for flere af klubbens spillere. Bl.a. en af klubbens unge talenter, 11-årige Oliver Skouboe Berntsen, skal til Prag senere på måneden og spille.

menu
menu