DØDSFALD

DØDSFALD

Sonja Ruth Granager døde natten til St. Bededag i sit hjem på Stevnsbogaard, hvor hun har drevet hestepension i 52 år. Hun startede hestepensionen på Stevnsbogaard i Avedøre landsby i 1966 - blot 20 år gammel, og fik året efter datteren Judith, der håber at få lov til at fortsætte Stevnsbogaard Hestepension.

Sonja var ikke en person, der gjorde meget væsen af sig. Hun var en meget privat person, men hun levede og åndede for sit livsværk på Stevnsbogaard, og hendes hjerte bankede for dyrene. Hun formåede at skabe et hyggeligt sted - en lille oase tæt på byen - et sted hvor mange mennesker har brugt en stor del af deres barndom og ungdom, og et sted og en tid, som mange voksne kan tænke tilbage på med glæde og måske også lidt vemod.

På Sonjas initiativ blev der i 2001 startet Stevnsbogaard Rideklub, der siden da har afholdt mange succesfulde ridestævner, der især er kendt for en hyggelig og afslappet atmosfære.

Sonja fik skabt en lille perle, hvor der var plads til alle typer og alle slags hestefolk uanset om det blot var hygge eller om det var konkurrenceridning, og hendes håb var, at datteren Judith på et tidspunkt kunne køre stedet videre, men det afhænger af udlejeren Hvidovre Kommune.

Bisættelsen har fundet sted.

menu
menu