Driller hørenissen også dig? Skal du hele tiden sige ”Hvad”?

Driller hørenissen også dig? Skal du hele tiden sige ”Hvad”?

Foredrag og julehygge i Høreforeningen næste tirsdag

Bliver du total udmattet efter festlige sammenkomster såsom julefrokoster og familiemiddage, og syntes det kan være svært at følge med selv i hjemmelivet med dine allernærmeste?

Så kan du få mere at vide på Høreforeningens tema- og julemedlemsmøde på næste tirsdag den 7. december kl. 19.00 til 21.30 i Lille Frihedens Aktivitetslokaler-center, Lille Friheden 1.

– Her kan man komme til Høreforeningens foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard, og lære hvordan du kan hjælpe dig selv med at prioriterer i dine sociale aktiviteter og gøre dét, du får mest energi og glæde af, når du har et høretab, fortæller formanden Niels Jensen-Storch.

– Det kan være svært at sige nej uden at få dårlig samvittighed, især hvis dem tæt på dig ikke altid kan forstå dine valg. Du og dine pårørende får gennem foredraget redskaber til at forstå dine behov bedre, og kan i fællesskab sørge for at du får det bedste ud af din hørelse og dit hverdagsliv...

Camilla Carlsen Bechgaard er en erfaren autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med voksne. Hun blogger, skriver bøger- og har især fokus på hvordan mennesker kan få gode og tætte relationer til hinanden. På grund af hendes specielle viden om høretab, tinnitus og Menieres sygdom er hun fast tilknyttet Høreforeningen, som en del af foreningens tilbud til medlemmerne om psykolog- og socialrådgiverbistand.

– Vi vil forsøge at skabe julestemning med lys og blomster på bordene, og vi serverer Julekager, kaffe og te. Tag dine allernærmeste med, tilføjer Niels Jensen-Storch. – Alle er velkomne, gæster 20 kr.. Aktuelle coronaregler vil blive fulgt. Tilmelding til Niels på 25 37 75 49 eller hvidovre@hoereforeningen.dk

– Vi bruger skrivetolke, højttaler- og teleslyngeanlæg. Vi glæder os til at se dig, slutter formanden.

menu
menu