- Drop det med Facebook!...

- Drop det med Facebook!...

De gør jo grin med folk, når der kun er 4 billetter tilbage, siger Hvidovreborger. Svar fra Kulturrådet: Der bliver en tur mere!

Hvidovre Kulturråd har skuffet mange Hvidovreborgere, der ville gerne med på arrangementet - en guidetur til Sprogø lørdag den 7. april. Det blev bl.a. annonceret i Hvidovre Avis tilbage i forrige uge, hvor man meddelte, at billeterne blev sat til salg i torsdags den 1. februar fra kl. 10.00 på bibliotekets hjemmeside (hvidovrebib.dk), samt direkte ved salg - også fra kl. 10.00 - på Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek. Prisen var kr. 275,- og det blev understreget at der vat et begræsnet antal pladser.

De fleste gik desværre forgæves til Hovedbiblioteket og Avedøre bibliotek, hvor der rent faktisk ikke var et rimeligt antal billetter tilbage.

Flere har skuffet henvendt sig til redaktionen og foreslået en anden salgsform, bl.a. Peter Vienberg:

- Jeg tog hjemmefra i god tid og stod som nr. 6 i køen ved biblioteket allerede kl. 8.45, og var sikker på at få billetter, når de åbnede kl. 10.00, fortæller Peter Vienberg. - Annoncen starter med "Oplev Sprogø", og vores foroplevelser var rigtig stor, da vi stod ca. 50 personer i køen for at få billetter. Uvist af hvilken grund, blev køen blev opdelt i to, hvorved jag kom til at stå som nr. 2. Da det blev min tur blev der bare sagt "alt udsolgt", og det samme var tilfældet i den anden kø.

- Det betød, at man kun har kunnet sælge 4 billetter på hovedbiblioteket, hvilket er at gøre grin med folk. De ventende personer var selvfølgelig meget forargede over, at der kun var 4 billetter. Jeg går ud fra, at sådanne ture mest er for pensionister og mange af disse ikke bruger facebook, hvorfra man sagde, de fleste billetter var solgt.

- Jeg foreslår derfor Hvidovre Kulturråd at droppe det med nettet og at folk selv skal møde op for at købe billetter, slutter en skuffet Peter Vienberg. m-

En Sprogø-tur mere!

Hvidovre Avis har selvfølgelig forelagt kritikken for Hvidovre Kulturråd, der har følgende kommentarer:

Kære borgere der måtte gå forgæves til TUREN TIL SPROGØ.

Hvidovre Kulturråd har måttet lave endnu en tur til Sprogø efter sidste års store succes, mange måtte gå forgæves efter billetter hvilket vi naturligvis beklager.

Hvidovre Kulturråd består udelukkende af frivillige borgere som laver forskellige former for arrangementer til glæde for alle Hvidovres borgere, alle skal huske at vi er frivillige og Kulturrådets medlemmer gør en kæmpe indsat for at glæde jer alle.

Vi forsøgte sidste år at lave endnu en tur til Sprogø, men dette kunne desværre ikke lade sig gøre, der er Forsvarsministeriet de bestemmer hvor mange besøgende der må komme på øen hver år og hverdag, der tages hensyn til naturen, fuglelivet, ynglende dyr og naturligvis til selve øens beskaffenhed.

Vi har her iår udbudt billetter som vi plejer via Billetlugen, det er måden Hvidovre Kommune har valgt at billet skal udbydes via et system som alle har adgang til, nogle via computeren derhjemme, andre har muligheden for personligt at møde op på biblioteket og købe deres billet der, dette er også foregået også via Billetlugen.

Da billetterne var få, 50 stk. ialt og efterspørgslen stor har dem som gik via computeren har en større chance end de få personaler på biblioteket, dette råder vi nu bod på, vi har nemlig booket en tur mere, denne vil vi selv sælge billetter til via Kometen (tidl. Hvidovre Medborgerhus), der vil komme en annonce i Hvidovre Avis og vi sælger billet en aften, så alle har en mulighed for at møde op.

Det skal understreges at turen ikke er udelukkende en pensionist tur, der skal traves på turen op af stejle bakker og rundt på øen, så turen anbefales ikke til gangbesværede.

Tidspunktet billeterne bliver sat til salg på bliver en aften så alle kan deltage også dem der går på arbejde, Kulturrådet er interesseret at alle bliver stillet lige for muligheden for at opleve Sprogø og jeg tror at jeg kan sige fra hele Kulturrådet at vi gentager succesen hvis alt bliver udsolgt igen i 2019.

Vi håber også i vil deltage i alle vore andre arrangementer, i kan hente vort program på Bibliotekerne. Eller via: Facebook.com/Hvidovre Kulturråd MitHvidovre.dk

Vi glæder os til at møde jer ude på vore arrangementer.

SIDSTE! Vi har lige ændret billetbookingsystem og bruger derfor ikke længere Billetlugen men i stedet: Place2book

Med venlig hilsen

Keld Blom Nielsen

fmd. for Hvidovre Kulturråd

Mange vil gerne besøge Sprogø, og der bliver en tur mere, lover Hvidovre Kulturråd.

Mange vil gerne besøge Sprogø, og der bliver en tur mere, lover Hvidovre Kulturråd.

menu
menu