Dukketeater ”Nøglen i havet”

Dukketeater ”Nøglen i havet”

På lørdag den 17. marts kl. 11.00 i Strandmarkskirken med efterfølgende workshop

Forestillingen varer 1/2 time og er egnet for børn fra 3 år og deres voksne. Forestillingen foregår på dansk og meget enkelt engelsk.

Prinsesse Brunhilde løber hjemmefra for at fiske, fordi Kong Hans og Dronning Ingefred har alt for travlt. Brunhilde elsker så meget at fiske, at hun glemmer alt om tid og sted - mørket falder på, og hun må overnatte i et gammelt tårn ved havet. I havet bor en kæmpe sulten fisk, som i løbet af natten spærrer Brunhilde inde i tårnet.... Fisker-Knud bor på en lille ø midt i de 7 verdenshave. Han finder en flaskepost med et nødråb på sin ø. Det er Prinsesse Brunhilde, som kalder... Fisker-Knud tøver ikke et øjeblik og sejler straks af sted i sin lille båd for at redde den nødstedte prinsesse, men måske får han også brug for hjælp?

Forestillingens dukker og scenografi er lavet af drivtømmer og andre naturlige materialer. Der er frokost kl. 12 for dem, som har lyst til at være med efter forestillingen og/eller deltager i den efterfølgende workshop kl. 13.00.

Dukkeworkshop - agernalfer og mosmonstre

Lav dine egne fantasifulde væsner med kogler, knogler, tang, bogskaller, rønnebær, græskarkerner, visne blade og meget meget mere - og tag dem med hjem!

Agern-alfer møder mos-monstre, når fantasien slippes løs i denne workshop, som er for alle over 3 år - og børn under 10 år, skal have en voksen med. Max deltagerantal er 30 børn. Tilmelding er først til mølle på strandmarkskirken@mail.dk.

Dukkeworkshop

Dukkeworkshop

menu
menu