Efter Festen - en sneakers cabaret

Efter Festen - en sneakers cabaret

Med udgangspunkt i én af de største, nyskabende musikgrupper i Danmark i firserne - Sneakers - beskrives en generations forfald på både sørgmunter og funky vis

Så starter teatersæsonen igen! Og Hvidovre Teaterforening byder på årets første forestilling i Hvidovre Medborgersal, nemlig Café Livas skønne cabaret ”Efter Festen,- en sneakers cabaret”.

Et portræt af tidens næststørste generation, født i midten af 60’erne, som står ansigt til ansigt med hinanden og udsigten til, at deres ungdom er ufravigeligt forbi - men alligevel nægter de at skulle være voksne; det er noget, vore bedsteforældre var.

Med udgangspunkt i én af de største, nyskabende musikgrupper i Danmark i firserne - Sneakers - og gruppens hof-tekstforfatter, Hans-Henrik Koltze’s sange; beskrives en generations forfald på både sørgmunter og funky vis.

”Efter Festen,- en sneakers cabaret” besøger Hvidovre på fredag den 15. september kl. 19.30 i Hvidovres Medborgersal.

- Vi glæder os til, at høre jer synge med i Hvidovre Teater. Man kan købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag kl. 10-15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk, man kan også komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.

menu
menu