Eksklusiv kokkeskole til fordel for Gadens Børn

Eksklusiv kokkeskole til fordel for Gadens Børn

Fredag den 26. januar kl. 17.00 inviterer Gadens Børn i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen til en eksklusiv kokkeskole i velgørenhedens tegn. Gadens Børn, der arbejder med udsatte og hjemløse børn i Kolkata i Indien har kontor på Hammerholmen i Hvidovre.

Denne aften bliver holdånden og samarbejdet styrket, når 68 kursister får lov til, at afprøve deres færdigheder i et køkken med kyndig hjælp, og vejledning fra anerkendte kokke og kokkeelever. I små grupper af 8 personer bliver man undervist og vejledt i, hvordan man tilbereder og anretter eksklusive retter. Dette skal selvfølgelig foregå, mens der nydes nogle fantastiske vine og hinandens selskab.

Aftenens vært er Timm Vladimir - skuespiller, tv-vært og mad-entusiast, Kokkene er Anders Halskov-Jensen - vinder af Masterchef, ejer af Madhjernen. Mads Cortsen - ejer af Cortsen Dining by Mads Cortsen samt Rasmus Leck Fischer - Atelier 1B.

Man kan sikre sig deltagelse til arrangementet ved at købe billet á kr. 1.995,- på: https://billetsalget.nemtilmeld.dk/813/

Som altid, går hver en krone ubeskåret til børenene i Indien, som ikke har så mange muligheder. Hotel-og Restaurantskolen stiller deres lokaler til rådighed, og dækker tjenerelevernes omkostninger. Alle arbejder gratis, alle råvarer, drikkevarer og gaver er doneret.

- Vi har brug for al den støtte vi kan få, så vi kan fortsætte vores arbejde, siger Pia Lindell Qwist & Sonia McFarlan fra Gadens Børn.

menu
menu