Elever på jagt efter bakterier

Elever på jagt efter bakterier

Der var fokus på naturvidenskab på Risbjergskolen

Ligesom de sidste par år, har lærerne på skolen i år benyttet efteråret til at arrangere en masse aktiviteter for eleverne.

Op til uge 39, som var naturvidenskabsfestivalsugen, og de efterfølgende uger kunne eleverne opleve, eksperimentere og få ny viden om naturen.

I år var skolen så heldig at få penge til to projekter fra Nordea-fonden. Et projekt til indskolingen om bakterier, hvor eleverne blandt andet skulle på jagt efter bakterier på skolen, lave modeller af mikroorganismer samt se hvor hurtigt bakterier spreder sig med cremen GlitterBug.

Eleverne arbejder videre her i oktober med projektet, hvor de arbejder med undersøgelser af blandt andet hvor langt bakterier fra et nys kommer og hvordan mikroorganismer nedbryder mad.

På valgfagsholdene science i udskolingen har eleverne i flere uger været i gang med at arbejde med små dyr, eleverne har lavet undervisningsaktiviteter til elever og lærere i 4.-6. klasse. Eleverne er i gang med at lægge sidste hånd på nye insekthoteller der skal stå rundt omkring på skolen. Eleverne skal præsentere deres aktiviteter for lærerne her i efteråret.

I uge 39 var næsten alle klasser på skolen været på tur eller hørte foredrag.red

Eleverne arbejder med blandt andet med mikroorganismer.

Eleverne arbejder med blandt andet med mikroorganismer.

menu
menu