En rigtig gammel kæmpe er gået bort

En rigtig gammel
kæmpe er gået bort

Et langt aktivt liv er nu slut for Jørgen Nielsen.

Det sidste år var ikke godt, men de foregående 80 år var præget af fest og farver og et liv fyldt med aktiviteter. Et liv hvor familien altid fyldte meget og et liv, hvor der altid var tid og plads til at give en hjælpende hånd til alle i Nakskovs store vennekreds.

For det er Nakskov, der nu desværre har sunget sin sidste sang.

Tilnavnet ”Nakskov” fik Jørgen Nielsen allerede i drengeårene, da han med familien flyttede fra Lolland til Hvidovre. I over 50 år boede han i Bredalsparken - først på Arnold Nielsens Boulevard og de sidste mange år på Berners Vænge.

Jeg følte mig altid velkommen når jeg - for snart mange år siden - besøgte Nakskov og hans elskede hustru, Sonja, i deres hjem der i årevis var det naturlige samlingspunkt for også Kims og Karinas venner.

To af mine sidste tre nytårsaftener blev også fejret i selskab med Nakskov - men helt naturligt var lidt af pusten efterhånden gået ud af Nakskov..

De tre børnebørn, Rasmus, Christian og Magnus, havde et tæt forhold til deres farfar, der altid fulgte interesseret med i drengenes liv. Så tæt, at når Magnus spillede fodbold på Hvidovre Stadion blev han af de øvrige Gamle Kæmper ofte omtalt som ”Nakskovs den yngste”.

Jørgen ”Nakskov” Nielsen var nemlig særdeles aktiv i Hvidovre Idrætsforening og på Hvidovre Stadion. Han spillede fodbold, først i Frem - og siden i Hvidovre, hvor han senere var en populær og anerkendt træner samt leder for en række af de bedste ungdomshold.

Nakskov var også med helt fra starten af HIF’s Gamle Kæmper, og tog til det sidste en tørn med i bestyrelsen som vicepræsident. Her har man lidt et smerteligt tab, men et endnu større tab har hans familie lidt.

Æret være Jørgen ”Nakskov” Nielsens minde.

---

Bisættelsen finder sted fra Risbjerg Kirke i dag, tirsdag den 13. februar kl. 11.00.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>oas

menu
menu