EN SIDSTE REMINDER INDEN VALGET

EN SIDSTE REMINDER INDEN VALGET

Jeg har i lange tider undret mig overomlægningen af VORES MOTIONSCENTER. Det drejede sig jo kun om en besparelse på ca 400.000 kr. Hvilket må siges at være en dråbe i havet, når man tager helheden i betragtning.

HVORFOR VAR DET SÅ VIGTIGT AT OMLÆGGE CENTRET?

Jo - det var fordi Helle ville giftes med Mikkel. Vi så det selv i avisen. Det var prisen for omlægningen af motionscentret.

Centret kører stadig, omend i stærkt barberet tilstand. Og prisen er steget med 250%. det er en voldsom pris, når man sammenligner det med andre centre, og samtidig ser på omklædning-og badeforholdene. Men det tager vi i stiv arm.

Desværre har prisstigningen forårsaget, at flere morgenduelige og RASKE pensionister har meldt sig ind i Atletikforeningen, hvor de kan træne for 100kr pr måned mellem 7 og 9 om morgenen og efter kl 14. Dette går så udover omsætningen i selve motionscenteret, som således vil fremvise et dårligere regnskab.

HVAD ER GRUNDEN TIL, AT VI TRODS PRISEN HOLDER FAST I CENTRET?

Det er den fantastiske stemning og intimitet brugere og personale imellem, der gør, at vi elsker vort motionssted. Vi får en opladning, der gør os i stand til at klare tilværelsen med de skavanker, mange af os desværre har.

En ny bruger af centret skrev i et læserbrev her i avisen, at han her havde fundet et træningssted med et andet klientel og en meget rarere og afdæmpet atmosfære end på andre centre. Samtidig beretter han, om det fantastiske sociale fællesskab. Han mener, det må være en guldgruppe for kommunen i kraft af de sparede sundhedsudgifter. Hertil tilføjer jeg med Bent Aaregaards ord: "HVORFOR IKKE GØRE MOTIONSCENTRET TIL ET FYRTÅRN FOR HVIDOVRE KOMMUNE.

VALGET STÅR LIGE I DETTE ØJEBLIK FOR DØREN. INDEN VI SÆTTER VORT KRYDS, SYNES JEG, VI SKAL TÆNKE PÅ DEN BEHANDLING, VI BLEV UDSAT FOR UNDER VOR KAMP FOR VORES MOTIONSCENTER.

Der er adskillige episoder, som har brændt sig fast i min erindring.

Til det første møde var der ca 150 fremmødte. Hertil lød det sådan nogenlunde fra borgmesteren i en MEGET negativ tone:"Jeg kan se ,at der er mange fremmødte. I skal være klar over, at I bliver talt. Er der mere end 150, bliver de overskydende lukket ud".

Fair nok. Men hvorfor ikke sige, at hvor er det flot, at der er så stor en opbakning. Jeg må bare lige fortælle jer, at der kun må være 150 personer.

En anden gang hvor publikum smilede med minimal lyd, blev der ringet med klokken og sagt, at hvis ikke folk opførte sig ordentligt, ville de blive smidt ud og dørene låst.

Sådan taler man ikke til voksne mennesker.

Ved et af møderne blev vi flyttet fra nummer fire på dagsordenen til allersidste punkt. Da vi påtalte dette. lød svaret: Så kan I lære det"

Hvad var det egentligt, vi skulle lære? Det fik vi aldrig at vide.....

Men vi lærte, hvordan møderne i Byrådet foregik.

Inge Steen

menu
menu