En tur på hospitalet - lidt for sjov

En tur på hospitalet  - lidt for sjov

Mange børn, naboer og ansatte lagde vejen forbi, da Hvidovre Hospital søndag slog dørene op til Åbent hus

- Lauge og Bastian er begge født her på hospitalet, og da vi bor i Hvidovre, synes vi, at det er fedt at komme ind og se sit lokale hospital på en dag, hvor man bare er her for sjov, fortalte Nicolai Haugbyrd Vinkel, der sammen med sin kone og to sønner havde valgt at komme til Åbent hus på Hvidovre hospital søndag den 3. september.

- Tit er man jo på hospitalet, fordi man skal på skadestuen, og det er ikke mere end 14 dage siden, vi var her som patienter, fortsatte Nicolai Haugbyrd Vinkel.

Åbent hus-arrangementet var en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor hospitalsbyggerier over hele landet holdt Åbent hus samme dag under overskriften “Vi bygger for livet”.

Flere af dagens besøgende på Hvidovre Hospital havde bidrag med til den tidskapsel, der skulle fungere som en “flaskepost” til fremtiden fyldt med hilsener, tegninger og ting, der fortæller om vores hverdag. Planen er, at tidskapslen skal være en del af det kommende hospitalsbyggeri.

- Jeg har skrevet et brev om, hvordan min hverdag ser ud. Jeg er 10 år og går i 5. klasse, og efter skoletid tager jeg i klub, hvor jeg leger med mine kammerater, fortalte Mikkel Moss Jensen, som havde taget sig tid til at skrive et brev til tidskapslen hjemmefra.

Grethe og Ole Skøtt kom for at se deres datters arbejdsplads:

- Vores datter og svigersøn mødte hinanden på Hvidovre Hospital, mens han var ambulancefører - så hospitalet spiller en særlig rolle i familien, fortalte parret, der var på besøg med to børnebørn og svigersøn, mens datteren var på vagt i Akutmodtagelsen.

Efter rundvisningerne kunne dagens gæster smage på bl.a. hjemmerøget laks, roastbeef og chokoladekage fra hospitalskøkkenet.oas

Ellen Vesth Møller på tre år prøvede at ligge på en båre som en rigtig patient.

Ellen Vesth Møller på tre år prøvede at ligge på en båre som en rigtig patient.

menu
menu