Endnu et topopgør på stadion på lørdag

Endnu et topopgør
på stadion på lørdag

Kampen mod Fr.cia vigtig i 1-divisions-topstriden

FODBOLD: Det bliver kampen om trediepladsen og måske endda andenpladsen i 1. division, når Hvidovre på lørdag tager imod FC Fredericia. De to hold kæmper nemlig side om side med Lyngby om at "holde fast" i Helsingør og topstriden i rækken der snart går på vinterpause.

Kigger man på perioden under Per Frandsen som træner, har de to hold stået godt til hinanden, hvor det er blevet til tætte sejre til begge hold - faktisk er de to hold helt lige. Siden HIF rykkede op i 2018 har de to hold mødt hinanden ti gange, hvor det er blevet til to uafgjorte og fire sejr til hver. For HIF-tilhængere er det nok 2-2 kampen i 2019 i Fredericia, hvor mål af Nicolaj Agger og Stefan Nygaard, samt en vigtig tackling af Lasse Brandt Hansen, sikrede overlevelse for HIF i sidste spillerunde.

I 2021 er temaet dog noget anderledes. Her er det som nævnt et topopgør HIF kan slå dørene op til på lørdag kl. 12.45. Her skal HIF forsøge at rejse sig efter det dumme nederlag i Hobro. Men weekendens modstander bliver ikke nogen let opgave. Siden 1. oktober har gæsterne kun tabt to ligakampe og det var til Lyngby og FC Helsingør. Så HIF skal finde noget helt andet frem end det der blev præsteret i Hobro, hvis der skal være en chance mod FC Fredericia. Jyderne kommer nok heller ikke blæsende frem på banen, men vil nok mere vil overlade initiativet til HIF, og så spille på kontra a la Hobro.

Så spørgsmålet er om HIF har lært af fejlene, og i det hele taget har mere enrgi i benene? ka-ma

menu
menu