Er bilen rustbeskyttet?

Er bilen rustbeskyttet?

Åbent hus og gratis rusteftersyn af bilen i weekenden hos Dinitrol

Selvom vi har oplevet en lun vinter i år, så er der blevet saltet gevaldigt meget mere end ved en gennemsnitlig vinter. Dette forværrer rustangreb på din bil. Derfor skal man være ekstra opmærksom på rustdannelse i sin bil!

Derfor holder Dinitrol Center Hvidovre på Stamholmen 111, Åbent Hus arrangement i weekenden den 17.-18. marts kl. 10-15.

Her har du mulighed for et gratis rusteftersyn af din bil. Endvidere er der mulighed for at få 20 % på Dinitrols rustbeskyttelse,

- Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på din bil. Derfor er foråret en god tid at få efterset bilen og evt. rustbeskyttet, forklarer man hos Dinitrol Center Hvidovre, der understreger, at hvis bilen er rustbeskyttet forsvarligt og rustbeskyttelsen er intakt, så gør salt og fugt ikke skade. Men værkstedet anbefaler altid bilejere at få bilens undervogn undersøgt oven på vinteren. Er rustbeskyttelsen ældre end 2- 3 år, så har bilen brug for en efterbehandling.

Biler skal rustbeskyttes fra ny

Både Teknologisk Institut, Dinitrol og FDM anbefaler, at rustbeskytte biler fra helt ny - allerhelst i de første måneder af bilens levetid. Det er bedre at forebygge rust end at stoppe begyndende rust. Alle biler kan tåle at blive rustbeskyttet.

- En god beskyttelse fra start giver et sundt karrosseri og en længere levetid på vitale dele som f.eks. bremserør og bærearme. Derfor vil investeringen i en god rustbeskyttelse på et godkendt center altid kunne betale sig. Samtidig kører man i en sikker og velholdt bil...

menu
menu