Er HIF-spillerne lidt slidte?

Er HIF-spillerne lidt slidte?

Den 8. sejr på stribe kom i hus mod Skovshoved men det holdt hårdt

FODBOLD: 15 kampe over de seneste tre måneder har sat sine spor i Hvidovres trup. Skader og generel slid er gået ud over spillet, der de seneste kampe ikke har nået de højder, vi tidligere har set. Til gengæld har HIF vundet alligevel, og det har stort set været efter samme opstilling fra kamp 1.

Kampen fredag aften mod Skovshoved var et glimrende eksempel på, at HIF for tiden lige er en tand mere rutineret og lige har lidt ekstra at give af, når det er nødvendigt. Skovshoved var det mest direkte hold, og de skabte et utal af muligheder. Efter de første 20 minutter kunne HIF sagtens have været bagud med 3-4 mål, hvis Skovserne havde været lidt mere skarpe i afslutningerne. Målmand Mikkel Hasling var ret ene om at være til stede, hvor det øvrige forsvar og den defensive midte stadig mentalt var i omklædningsrummet.

Helt efter bogen kom Skovshoved foran efter hjørnespark, hvor bolden blev lagt i det første rum. Flere søgte chancen, og en spiller fik dirigeret bolden i mål. HIF skabte ingen målchancer i selve opspillet før det 37. minut, hvor Nicolaj Agger blev spillet fri på kanten af feltet, men fik sit skud rettet af.

Inden da var HIF kommet foran 2-1. Ved hjørnespark lagde Skovshoved tre mand frem. En spiller centralt og to på kanterne. To hjørnespark til HIF betød to mål. Opskriften var den samme. Der var masser af plads ved 1. stolpen, og det benyttede først Frederik Krabbe sig af, og siden Nicolaj Agger. To afstraffelser af Skovshoved for deres offensive tænkning.

Havde man troet, at Skovserne var slået bagud 1-2, måtte man tro om igen. Der blev lagt tryk på HIF fra første færd, og hjemmeholdet kunne ikke spille sig ud af presset. Med en skadet Malte Kiilerich liggende på midten af banen, fik Skovshoved etableret et omstillingsspil, hvor den tidligere HIF-angriber; Simon Bræmer løb til og udlignede til 2-2. Kræfterne hos Skovshoved havde ikke samme styrke, som kampen skred frem, og det gav HIF nogle muligheder. De første 20-25 minutter kom chancerne ikke efter godt opspil og fin organisation. Det var mere efter gode individualistiske præstationer. Kampens detalje stor Kim Aabech for, da han elegant spillede Nicolaj Agger fri midt for 12 minutter før tid. Nicolaj Agger kvitterede med et sublimt lop over en sagesløs målmand, og HIF var igen i front. De sidste minutter blev med chancer i begge ender. HIF havde de største, men tilfredsheden med en smal sejr på 3-2 var åbenbar.

- Det er næsten et mirakel, at vi vandt den kamp, sammenfattede træner Per Frandsen.

- Vi ramte overhovedet ikke niveau samtidig med, at Skovshoved spillede en meget fin kamp og fik plads til det. Vi skal finde tilbage til det spil vi tidligere har magtet, og så må vi arbejde hårdere for at finde det. Man kan ikke indlede en kamp eller en 2. halvleg så katastrofalt. Skovshoved viste glæde i deres spil og gjorde hinanden dygtigere. Vi fik et godt resultat, og har seks point med over, hvis Skovshoved kommer med i oprykningsspillet...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu