Er julemanden kommet på dybt vand?

Er julemanden kommet på dybt vand?

Hvorfor måtte Julemanden levere sin røde Tesla tilbage og hvilken lokal forening mangler han navnet på? Læs med og hjælp Julemanden i den travle julemåned

Julemåneden har sat ind og Hvidovres julemand løber i pendulfart mellem juleværkstedet og nissemors gode køkken. Energi skal der til for at holde dampen oppe og det er nissemors mad i den grad med til at sørge for. Og når lejligheden byder sig er der heldigvis også plads til en lille stund i lænestolen foran pejsen.

Efter sidste uges interview i Jule News Hvidovre har der med andre ord været drøn på for Hvidovres julemand - og derfor lægger han da heller ikke skjul på, at hjælpen fra avisens læsere har været højt værdsat.

- Ho ho, hvor var det godt med alle de mange fine tilbagemeldinger på, hvilken forening, det var, jeg havde været på besøg hos. Det var jo fuldstændig rigtigt, at det var Hvidovre Gymnastik. Jeg forstår næsten ikke, hvordan jeg kunne glemme navnet, siger Julemanden.

Julemandens møgstorm

Men Julemand, du mangler at fortælle os fortsættelsen på sidste uges historie om den flotte julegave du fik af nissemor?

- Nååå ja, det er også rigtigt. På mange måder vil jeg helst glemme den historie, for det var virkelig svært for mig at vinke farvel til den røde Tesla, siger Julemanden og fortsætter.

- Men det var ikke desto mindre, hvad jeg måtte gøre. For med til historien hører nemlig også, at bestyrelsen for Hvidovre Julemand A/S kort før havde besluttet, at vi skulle på de sociale medier. Du ved, Facebook og den slags. De mente, at det var på høje tid, at jeg kom op på beatet med moderne kommunikation. Så på det tidspunkt var jeg i fuldt sving med at opdatere mine mange, mange følgere på de sociale medier - og umiddelbart havde jeg faktisk fået en rigtig god modtagelse. Derfor tænkte jeg heller ikke meget over det, da jeg lagde et billede op af mig selv i den nye Tesla, fortæller Julemanden.

Men Hvidovres Julemand skulle måske have tænkt lidt mere over det, der skulle gå hen og blive hans foreløbigt sidste opdatering på de sociale medier.

- Jamen, der skete jo det, som efterhånden sker for rigtig mange på de sociale medier, har jeg hørt. De løber ind i sådan en...Ja, jeg kan næsten ikke få ordet over mine læber, så skal vi ikke bare kalde det en møgstorm. Jeg løb ind i en møgstorm, og den fik store konsekvenser, siger Julemanden.

For billedet af Julemanden i den røde Tesla blev ikke modtaget af Julemandens fans, som han havde håbet på. Begejstringen blandt julemandens fans var med andre ord helt og holdent til at overse.

- Jeg havde slet ikke troet, at det betød så meget for mine fans, men de var mildt sagt rasende over, at jeg havde skiftet kanen ud med en Tesla. Og jeg må bare sande, at der er visse ting, der ikke skal ændres i Julemandens fremtoning. Altså, den runde mave vidste jeg godt var nødvendig, men kanen, viste det sig, er åbenbart lige så nødvendig, fortæller Hvidovres Julemand.

Efter at have konsulteret en ekspert i kriskommunikation besluttede Julemanden sig derfor for at aflevere Teslaen tilbage og i stedet bruge pengene på en spritny kane. Godt nok var den gamle kane fint repareret fra sidste år, men den knirkede og når hans fans nu ikke kunne acceptere Teslaen, så måtte det i stedet blive en opdateret, men dog traditionel, kane.

- Jeg magter ikke at tale mere om det, det gør mig så trist. Så kan vi ikke bare få talt om, hvilken forening, det var, som jeg besøgte...og som jeg overhovedet ikke kan finde navnet på?, siger Julemanden.

Dybt vand?

I følge Hvidovres Julemand er der tale om en lokal forening, der igennem de sidste par år har haft en god medlemsfremgang. Og så husker Julemanden også, at medlemmer ikke bruger mange penge på deres tøjbudget.

- Tværtimod!, jeg blev da vist nærmest lidt flov, da jeg besøgte dem. Og så husker jeg det også som om, at de havde sved på panden - altså selv om de ikke have særlig meget tøj på, siger Julemanden.

Han tilføjer, at sveden på panden vist kom umiddelbart efter, at de havde fået sig lidt af et koldt gys.

- Ja, det var, så vidt jeg husker temmelig koldt, og så synes jeg også, at der var noget med noget vand. Måske var det dybt?, slutter han.

Kan læserne hjælpe Julemanden med at finde ud af, hvilken forening han lagde vejen forbi - så er det bare om at finde en gul kupon ude hos en af Jule News Hvidovres mange annoncører.

Kuponen skal udfyldes korrekt og afleveres hos Jule News Hvidovre, Hvidovrevej 301 senest søndag den 10. december.

menu
menu