Få det sjovt med Canasta

Få det sjovt med Canasta

Fornøjelse og hygge med kortspil hos Ældre Sagen i lokalerne i Hvidovre C, der også byder på indkøbsmuligheder og cafébesøg

Savner du fornøjelsen og spændingen ved et godt kortspil, hvor man undervejs også kan hygge ig, så har Ældre Sagen i Hvidovre et godt tilbud til dig.

Torsdage kl. 10-12.30 kan du besøge Ældre Sagens lokaler på 1. sal i Hvidovre C. og få det supersjovt med kortspillet Canasta, der er et slags rommy-spil, hvor det gælder om at samle og melde forskellige kombinationer af kort med samme værdi (rang). Canasta blev opfundet i Uruguay i starten af 1940’erne og kom til Danmark omkring 1950. Ved fire spillere er to og to makkere, og der spilles med to sæt spillekort, gerne med fire jokere i hvert sæt, altså 112 blade. Det giver i tilgift rigtig god træning af fingre og hænder.

Det er gratis at deltage, også for ikke-medlemmer af Ældre Sagen. Du er velkommen, også selv om du er nybegynder. Annie Jensen er klar til at instruere og ved lodtrækning fordele deltagerne i hold. Du kan kontakte hende på telefon 20 12 33 32 og få yderligere oplysninger.

Du har samtidig muligheden for at gøre indkøb i Hvidovre C eller måske slutte af med et besøg i Café Cappuccino, hvor man ved fremvisning af medlemskort af Ældre Sagen opnår 10 pct. rabat på menukortet (dog ikke midlertidige tilbud og drikkevarer).

menu
menu