Få svar fra hestens egen mule til informations-aften

Få svar fra hestens egen mule til informations-aften

Det er i høj grad gymnasiets egne elever, der får lov at hjælpe, vise rundt og svare på spørgsmål fra gæsterne til årets informationsaften tirsdag den 16. januar

Hvilke studieretninger på STX og fagpakker på HF kan du få på Hvidovre Gymnasium & HF? Hvordan kommer du med på en af skolens talentudviklingsrejser til Island eller USA? Hvordan foregår arbejdet i Elevrådet eller Cafeudvalget? Og hvordan føles det at gå på et gymnasium med mange fællesskaber, uden hierarki, og hvor elever taler sammen på tværs af klasser og årgange?

Gymnasiets lærere, ledelse og studievejledere, men i særdeleshed egne elever står parate til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om gymnasiet, når de slår dørene op for den årlige informationsaften tirsdag den 16. januar fra klokken 19.00-21.30.

- Jeg og de andre elever ved jo bedst selv, hvordan det er at gå her, fortæller Malthe Rokatis, som går i 2.g på gymnasiet og fortsætter:

- Derfor giver det bedst mening, at det er os, der fortæller det. Jeg vil for eksempel gerne fortælle vores gæster, at det bedste ved HvG 100 procent er sammenholdet. Her er alle lige, uanset om man går i 1.g, 2.g eller 3.g...

Man vil som gæst kunne møde Malthe og gymnasiets andre elever på guidede rundvisninger, i boder, ved kaffebordene og som hjælpere i faglokalerne i for eksempel musik, kemi, biologi og mediefag.

Lærere, personale og ledelse står også parat

- Der vil være næsten lige mange lærere og elever til at hjælpe vores gæster på aftenen, fortæller rektor Kirsten Jensen, “men vi synes, det er vigtigt at give eleverne en særlig plads og lade dem snakke med vores gæster om alle de spørgsmål, de kunne have om livet som gymnasieelev hos os. Så kan lærerne træde mere til, når det gælder om at besvare spørgsmål om studieretninger, fagpakker og de individuelle fag.”

Der vil være lærere i boderne om STX, HF og de individuelle fag samt boden om skolens talentprojekter for udvalgte elever. Derudover vil hele skolens hold af studievejledere stå parate til at svare på spørgsmål, der kunne gå på både faglige, men også personlige og private udfordringer.

Aftenens program

Aftenen starter med et show i skolens store sal klokken 19 med velkomst, musik fra skolens elever, en lille tale fra borgmester Helle Adelborg og interviews med et par af skolens elever og lærere.

Herefter er der fri leg indtil klokken 21.30, hvor man kan:

gå med på en rundvisning, guidet af gymnasiets elever

snakke med elever og lærere i boderne om STX, HF, de individuelle fag, elevudvalgene og talentprogrammerne

se fagene arbejde i praksis i kemi, musik, fysik, mediefag, kemi og IT

tale med en studievejleder

fornemme stemningen på en skole, hvor der er plads til forskellighed, og som er så forholdsvis lille, at de fleste elever og lærere lærer hinanden at kende.

Informationsaften på Hvidovre Gymnasium & HF - gymnasiets egne elever viser rundt og besvarer spørgsmål fra kommende elever.

Informationsaften på Hvidovre Gymnasium & HF - gymnasiets egne elever viser rundt og besvarer spørgsmål fra kommende elever.

menu
menu