Familiejule-gudstjeneste i Strandmarkskirken

Familiejule-gudstjeneste i Strandmarkskirken

Julestemningen breder sig i Strandmarkskirken, hvor mange børnehavebørn og skolebørn i løbet af december lægger vejen forbi kirken til “Børnehavejul” og “Juletræet med sin pynt” arrangementerne.

Traditionen tro inviterer kirken også til en festlig børnejulegudstjeneste, som afholdes på lørdag den 9. december kl. 14.00. Til gudstjenesten fortæller præst Rose Marie Tillisch en julefortælling - og der vil være kendte julesalmer på programmet. Juniorkonfirmanderne medvirker ved gudstjenesten, hvor de skal synge og have overrakt deres diplomer. Når gudstjenesten er slut og alle er kommet i den helt rigtige julestemning, fortsætter arrangementet i kirkens øvrige lokaler, hvor der er julestue med julemand og alt hvad dertil hører.

Til julestuen kan børn og voksne klippe julepynt som hænges på kirkens juletræ i bytte for sukkerstokke. Det er en hyggelig tradition gennem de seneste mange år, som betyder at gæster til kirkens arrangementer i december kan nyde synet af et flot pyntet juletræ med hjemmelavet papirpynt. Alle er velkomne til familiejulegudstjenesten i Strandmarkskirken.

På kirkens hjemmeside kan man læse mere om julens arrangementer og gudstjenester.

menu
menu