Fandt tilbage til niveauet

Fandt tilbage til niveauet

Efter en noget svingende indsats mod HIK og en famlende start mod Fremad Amager fandt HIF sammen

FODBOLD: Det endte 1-1 ude mod Fremad Amager lørdag formiddag i et bidende koldt vejr, hvor de sparsomme solstråler ikke havde vækket Hvidovres spillere. HIF indledte noget famlende med et par boldtab og frispilninger til Fremad Amager, der kunne have været afgørende. Et enkelt drøn på overliggeren var, hvad målmand Mikkel Hasling blev budt på af udfordringer.

Udover Mikkel Hasling på mål var den første kæde foran ham Emil Vatani, Frederik Krabbe, Jacques Bang Sørensen samt Frederik Antonsen. På midten huserede Christopher Østberg og unge Magnus Koch suppleret af Kim Aabech, Nicolaj Agger og Louka Andreasen. Helt fremme lå enmandshæren Aleksandar Lazerevic, der virkelig satte sit præg på den “amar’kanske” bagkæde. Der skulle så lige gå en lille halv time før balancen på Hvidovreholdet indfandt sig. Magnus Koch var dygtig og rolig med bolden og holdt spillet godt i gang. Nicolaj Agger udfordrede og spillede generelt en rigtig god kamp på det niveau, som han sluttede efteråret af. Kim Aabech er stadig rigtig god med bolden, og kan jo det, som man ikke finder hver dag. Efter en halv times spil scorede han direkte på frispark til 1-0, og sådan er fodbold som bekendt også. Fremad Amager havde haft bolden mest og udfordrede HIFs bageste kæde hele tiden, men Kim Aabech scorede.

Det sidste kvarter blev det til et par gode og åbne muligheder til både Nicolaj Agger og Louka Andreasen. Christopher Østberg fik halvlegens største tilbud tæt inde under mål, men valgte en flad løsning i stedet for en høj afslutning på et glimrende oplæg fra Nicolaj Agger.

Efter pausen skiftede HIF hele otte spillere ind. Spændende med centerspilleren Oliver Skjoldnik, der har været gennem en god skole med masser af ro og passende og afstemte indgreb. Senere kom også Jonas Visøfeldt ind og dannede et meget ungt centerforsvar, der løste opgaverne fint og konsekvent. De mange udskiftninger gik ud over rytmen, sådan er det jo, men midtvejs fik Fremad udlignet efter frispark, hvor målmand Mikkel Hasling kom på mellemhånd og blev fikseret af et indløb.

- Vi spiller igen på lørdag. Denne gang kl. 11 i Køge, fortalte træner Per Frandsen efter kampen.

- Jeg er meget tilfreds med det, jeg så, og især de unge spillere, som virkelig leverede varen. Vi var bestemt ikke gode med bolden den første halve time, men fik kæmpet os ind i kampen og dominerede det sidste kvarter af 1. halvleg. Vi var gode til at holde Fremad fra de helt åbne chancer, og det kan man kun, hvis alle byder ind og arbejder benhårdt for hinanden…

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu