Fik point fra rækkens tophold

Fik point fra rækkens tophold

Et afbudsramt Hvidovremandskab leverede et fremragende resultat mod Køge

HÅNDBOLD: Det var ikke med de største forventninger, Hvidovres herrer mødte op i Dansborghallen i lørdags. Topholdet Køge, der ikke har sat point i de første ni kampe var dagens modstander, og samtidig var HIF uden hele fire profiler. Marc Feldskou sad over med efter et vrid omkring knæet i den forrige kamp. Han ville have kunnet spille, hvis det gjaldt dronning og fædreland, men han fik lidt mere restitution og en pause. Nikolai Elken sad karantæne af, og så var der afbud fra Patrick Westergaard Nielsen og Mikkel Leth.

Alligevel lykkedes det HIF at tage point fra Køge efter uafgjort 17-17. Sebastian Gundersen sikrede det ene point blot 15 sekunder før tid på straffekast.

- Jeg er dybt imponeret over det, spillerne leverede i den kamp, konstaterede træner Thomas Gundersen.

- Vi var bagud 10-7 ved pausen og havde fået en generel skidt indledning på kampen. Vi kom lidt for hurtigt og lidt for nemt bagud, men da vi så fik kæmpet os tilbage, følte vi, at vi godt kunne være med. Vi misbruge tre straffekast undervejs, og de kunne have været gode at kunne trække ind som mål i det endelige regnskab, men sådan blev det ikke. Vores forsvar spillede en meget stor kamp. Aske Jørgensen og Peter Dregild i centerforsvaret var enestående til at binde os sammen. Vores hurtige wing Kasper Kurt Kristensen fik taget revanche efter forrige kamp. Han scorede denne gang syv mål på otte forsøg mod Køge, så det var også højt niveau. Men det er som om, at når vi går til en kamp, hvor vi har alt at vinde, og så går sammen ud og kæmper, så får vi også point...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu