Flere spillere nu på plads hos Hvidovre Fighters

Flere spillere nu på plads hos Hvidovre Fighters

Dennis Christjansen og Daniel H. Nielsen har forlænget samarbejdet endnu en sæson - Magnus Povlsen og Valdemar Kisum er nye i truppen

ISHOCKEY: Hvidovre Fighters har så godt som truppen på plads. Med tilføjelsen af Dennis Christjansen og Daniel H. Nielsen, mangler kun én back, der ifølge klubben præsenteres i næste uge. Dermed er holdkortet fuldendt, dog med mulighed for en enkelt offensiv forstærkning, hvis den rette mand dukker op.

Dennis Christjansen var blandt de mest iøjefaldende spillere på sidste sæsons hold. Her krydrede han hårdt arbejde med målfarlighed og blev kun bedre som sæsonen skred frem. I slutspillet beviste den 24-årige forward med tydelighed sin værdi, med 16 point i 12 kampe, heraf 12 mål.

Markant skikkelse

- Vi vidste, hvad vi fik, da vi skrev kontrakt med Dennis for et års tid siden, beskriver Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters. - En ægte målscorer, der sætter holdet over sig selv og giver alt i hvert eneste skift. Dennis har været en markant skikkelse på vores hold. Han vokser, når kampene er på vippen, og den kvalitet er afgørende for os i en sæson, hvor vi får langt hårdere modstand. Daniel H. Nielsen har adskillige kampe fra den bedste danske række på sit CV. Den brølstærke back med rødderne boret ned i det lokale postnummer, er klar til at kaste sig ud i endnu sæson for barndomsklubben.

- Niveauet er helt afgjort til Metal Liga hos Daniel. Det er også årsagen til, han har været eftertragtet blandt ligaklubber i flere sæsoner. Vi var enormt glade for at genoptage samarbejdet med Daniel sidste sæson, hvor han kom tilbage fra Rungsted. Daniel er Hvidovre-dreng og en spiller med et højt topniveau. Et potentiale vi i endnu højere grad skal udfolde i den kommende sæson... Der er ligeledes et par aftaler på plads med to spillere fra Amager Islanders, backen Michael Povlsen og angriberen Valdemar Kisum, der begge havde en stor andel i Islanders gruppesejr.

Fighters har i øvrigt løftet sløret for tre af sæsonens træningskampe. Holdet møder Odense den 22. august på Fyn, Herlev den 26. august på udebane, før Gentofte gæster Allan Villadsen Ishockey Arena den 31. august.

sport@hvidovreavis.dk

menu
menu