Fodbold Camp i efterårsferien

Fodbold Camp i efterårsferien

Igen i år er der “Guldalder Camp” på Hvidovre Stadion - alle børn fra 2004-2009 er velkommen

FODBOLD: Gå ind på hjemmesiden: hifevent.dk og tilmeld dig “Guldalder Camp” i efterårsferien. Fra mandag den 16. oktober til onsdag den 19. oktober løber arrangementet af stabelen, og alle tre dage er det med start kl. 8.45 til kl. 14. Det koster 650,- kr. at deltage og for de penge får man: Tre dages seriøs træning med professionelle forboldtrænere. Selvfølgelig ud fra de alderrelaterede forudsætninger. Man får en sund og mættende frokost, en “Guldalder Camp” T-shirt samt garanti for nye venenr og fede oplevelser.

Det er 3. år i træk Hvidovre afvikler Cup’en, men i år er den i en nyere og mere ambitiøs indpakning. Ideen med det hele er at give unge drenge og piger fra kommunen nogle gode dage med nye venner og fodboldtræning af høj kvalitet. Det er nemlig elitetrænere fra Hvidovre, der står bag “Guldalder Camp”, så rammerne og indholdet er prioriteret højt.

Der kommer en uddannet kok, som laver maden, og udover frokosten hver dag, er der den ene aften fællesspisning. Em masse sociale aktiviteter skal være med til at give alle en herlig start på efterårsferien, og det hele foregår på Hvidovre Stadions græsbaner.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu