Foreningensliv og fællesskaber i Hvidovre

Foreningensliv og fællesskaber i Hvidovre

Som kandidat til kommunalbestyrelsen for Alternativet/Hvidovre vil jeg rigtig gerne række ud til foreningslivet i Hvidovre - det at skabe venskaber i foreninger, er en gave på så mange plan, at vi skal hjælpe dem der vil fællesskabet - dette vil gavne de unge som ældre borgere.

- at kunne finde et fællesskab og på den måde få noget fornuftigt at lave, vil afhjælpe kedsomheds kriminaliteten, og kan give venskaber for livet.

- Så når eksempelvis Søspejderne gerne vil sikres en fair behandling, i udformningen af en lejekontrakt, er jeg helt på linje med dem. Selvfølgelig skal der være ro omkring deres klublokaler, så vi kan sikre at de forbliver i Hvidovre, og hjælper en masse unge, med en vidunderlig hobby.

Gymnastikforeninger, motions klubber, madfællesskaber, sports klubber m.fl. er alle med til at mindske ensomhed, og vil gøre, at de venskaber der bliver skabt, hjælper hinanden senere i livet - med meget mere end det foreningen man mødtes i handlede om - tage på indkøbsture sammen, mødes til kaffe, hjælp i haven osv.

Som formand i en haveforening i Hvidovre, igennem 12 år - ved jeg godt hvor svært det er at løbe et fællesskab i gang - så lad os endelig ikke lægge hindringer for de der allerede fungerer.

Lad os give fællesskaberne de optimale rammer, så foreningslivet vil blomstre i Hvidovre, til gavn for os alle.

Med venlig hilsen

Thomas Møller kandidat til kommunalbestyrelsen, for Alternativet/Hvidovre

menu
menu